The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νταντάλκ εναντίον Κορκ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Dundalk-CorkCity-29.06

Πρωτάθλημα Ιρλανδίας

Όριελ Πάρκ, Νταντάλκ

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018, 9:35 μμ (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του 24ου γύρου του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας θα είναι η μονομαχία μεταξύ των ομάδων Νταντάλκ και Κορκ Σίτι, των δύο ηγετών του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες αυτές έχουν απομακρυνθεί για αξιοπρεπή απόσταση από τους διώκτες, και είναι ήδη σαφές ότι αυτές οι δύο ομάδες αποφασίζουν μεταξύ τους ποιος θα γίνει η πρωταθλήτρια της χώρας. Την τρέχουσα σεζόν οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, οι γηπεδούχοι γιόρτασαν τη νίκη σε αυτούς τους αγώνες, πρώτα η Νταντάλκ, και στη συνέχεια η Κορκ Σίτι.

Δεύτεροι

Η Νταντάλκ μετά από 23 γύρους σημείωσε 55 βαθμούς στο ενεργητικό της, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη της Premier League Ιρλανδίας. Η τρέχουσα φόρμα των «The Lilywhites» είναι εξαιρετική, στα τελευταία πέντε παιχνίδια οι μελλοντικοί γηπεδούχοι μόνο κέρδιζαν, μεταξύ των ηττημένων ομάδων είναι: Μπρέι, Σάμροκ Ρόβερς, Μποέμιανς, Λίμερικ και Ντέρρι Σίτι.

Οι ηγέτες

Η Κορκ Σίτι έχει επίσης κάτι για να καυχηθεί, αυτή η ομάδα είναι ένα βαθμό μπροστά από την Νταντάλκ, έχει 56 βαθμούς στον κουμπαρά. Η διαφορά τερμάτων είναι +31, είναι το δεύτερο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Η αγωνιστική κατάσταση των φιλοξενουμένων, επίσης, είναι σε υψηλό επίπεδο, πέντε νίκες σε πέντε τελευταίες συναντήσεις: Σεντ Πάτρικς Αθλέτικ, Γουότερφιλντ Γιουνάιτεντ, Ντέρι, Σλάιγκο Ρόβερς και Μποέμιανς, εδώ είναι η λίστα των ηττημένων αντιπάλων κατά την τρέχουσα περίοδο. Εκτός έδρας οι “αντάρτες” έπαιξαν 11 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν  +7 =2 -3, η διαφορά τερμάτων είναι 22:11, εφιστά την προσοχή το  χαμηλό επίπεδο των χαμένων τερμάτων της ομάδας του John Colfield στις εκτός έδρας συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Στους αγώνες μεταξύ των ομάδων περίπου του ίδιου επιπέδου ο παράγοντας της έδρα έχει μεγάλη σημασία, όπως φαίνεται κιόλας και από τις στατιστικές των προσωπικών συναντήσεων μεταξύ Νταντάλκ και Κορκ Σίτι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νταντάλκ θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *