The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντέρμπι Κάουντι εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά για τον αγώνα

DerbyCounty-ManchesterUnited-05.03b

Κύπελλο Αγγλίας – Πέμπτος γύρος

Πέμπτη, 5 Μαρτίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πράιντ Παρκ Στέιντιουμ

Στην Αγγλία αυτή η εργάσιμη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στο κύπελλο. Ο γύρος του ξεκίνησε τη Δευτέρα, και για το τέλος, την Πέμπτη, οι διοργανωτές άφησαν συνάντηση μεταξύ Ντέρμπι Κάουντι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχουν πιθανότητες για τους «κριούς» σε αυτή την αναμέτρηση; Μπορείτε ήδη να διαβάσετε τη δωρεάν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 5 Μαρτίου 2020.

Η Ντέρμπι Κάουντι  είναι τώρα χωρίς τον Λάμπαρντ, αλλά με τον Ρούνεϊ

Οι «κριοί» έγιναν το εφαλτήριο για την προπόνηση του Φρανκ. Πριν από την περασμένη σεζόν ο σύλλογος από το Τσάμπιονσιπ πίστεψε σε ένα νέο, αρχάριο, τεχνικό, και αυτός σχεδόν έφερε μια μέτρια, αν και αρκετά γνωστή, ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ. Χωρίς τον Λάμπαρντ ξεκίνησε η ύφεση, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούσε να την αποτρέψει κάπως. Η ομάδα βρίσκεται τώρα στη μέση της βαθμολογίας του Τσάμπιονσιπ. Η άφιξη του Ρούνεϊ δεν βοηθά ιδιαίτερα, αυτός, έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του στο MLS, επέστρεψε στην πατρίδα του και έγινε ο προπονητής του Ντέρμπι Κάουντι. Ο θρυλικός επιθετικός σκοράρει ήδη δεξιά-αριστερά, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη πρόοδος. Λοιπόν, η Ντέρμπι Κάουντι αποκτά ένα άλλο επιχείρημα υπέρ της προσπάθειας ακόμα πιο δύσκολο στο κύπελλο. Έχουν ήδη καταφέρει να περάσουν από 2 αντιπάλους και είναι ενδιαφέρον αν την Κρίσταλ Πάλας την νίκησαν με τη μία, με τη Νορθάμπτον Τάουν από τη Λιγκ 2 χρειάστηκε επανάληψη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε επιτέλους να δείχνει καλό ποδόσφαιρο

Οι «Mankunians» σε τέτοιο ρυθμό μπορεί και να βγάλουν τη σεζόν. Μέχρι στιγμής συνεχίζουν να αγωνίζονται για την επιστροφή στο Champions League και στα δύο «μέτωπα». Στην Πρέμιερ Λιγκ (όπου λόγω προβλημάτων της Σίτι θα αρκέσει να γίνουν πέμπτοι), οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν εξαλείψει σταδιακά τη διαφορά από τους ανταγωνιστές και φανερά σκοπεύουν να κερδίσουν έδαφος στην επιθυμητή ζώνη μέσα στην άνοιξη. Επίσης η ενδεκάδα του Σόλσκιερ ξεμπέρδεψαν από τον 1ο αντίπαλο στα πλέι-οφ στο Europa League τη Μπρυζ. Αν υπήρχε ισοπαλία στο Βέλγιο, εντός έδρας σημειώθηκε συντριπτική νίκη με σκορ 5:0. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παραιτείται ακόμα από το «3ο μέτωπο», το Κύπελλο. Εδώ, με έντονη μάχη, σε επανάληψη, πίεσαν μέχρι το τέλος την Γουλβς, μετά από αυτό νίκησαν συντριπτική τη μέτρια Τρανμίρ Ρόβερς.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Σεπτέμβριο του 2018 οι «κριοί» του Λάμπαρντ στο Λιγκ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι στο «Old Traford» πέρασαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε ακόμα του Μουρίνιο. Αν και πριν από αυτό η Γιουνάιτεντ κέρδισε 6 από τις 7 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 4.

Πρόβλεψη

Η Ντέρμπι δεν έχει πλέον το Σούπερ Φράνκ, και οι «διάβολοι» ξεφορτώθηκαν τον «Special». Ήρθε η ώρα για τον μεγιστάνα να εκδικηθεί και να επιστρέψετε σε επιτυχημένα γενικά στατιστικά στοιχεία με αυτόν τον μέτριο αντίπαλο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *