The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντέρμπι Κάουντι εναντίον Γουότφορντ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Дерби-Уотфорд-16.10b

Β΄ Κατηγορία Αγγλίας

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πράιντ Παρκ Στέιντιουμ

Την Παρασκευή θα αρχίσουν να επιστρέφουν τα τουρνουά των κλαμπ στην Ευρώπη. Όχι κορυφαία ακόμα, στην Αγγλία, για παράδειγμα, θα παίξουν μόνο στο Τσάμπιονσιπ και μόνο 1 αγώνα. Αλλά μεταξύ ενδιαφέρων ομάδων, Ντέρμπι Κάουντι και Γουότφορντ.

Η Ντέρμπι Κάουντι ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν

Τα «πρόβατα» κάτω από τον Frank Lampard έφτασε στα πλέι οφ για το δικαίωμα πρόκρισης στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά ο τεχνικός επέστρεψε στην Τσέλσι και ο Φίλιπ Κόκου προσκλήθηκε στη θέση του. Με τον Ολλανδό η ομάδα έπεσε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, στη 10η θέση. Και η νέα αρχή ήταν σκέτη αποτυχία. Και όχι μόνο στο Τσάμπιονσιπ, επίσης στο League Cup, έχοντας περάσει κάποια Barrow με μεγάλη δυσκολία στα πέναλτι, έχασε από την Preston 1:2 εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερνε να κερδίσει βαθμούς στους 3 πρώτους γύρους στη σειρά. Και μόνο στις 3 Οκτωβρίου, χάρη στο γκολ του θρυλικού Wayne Rooney στο 87ο λεπτό, κατάφεραν να νικήσουν την Νόριτς. Κατάφερε ο Koku να χρησιμοποιήσει την παύση για να φτιάξει τα πράγματα στην ομάδα του; Και ποια πίστωση εμπιστοσύνης είχε μείνει για τον Philip; Μήπως είναι η τελευταία ευκαιρία του;

Η Γουότφορντ θέτει ως στόχο να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ το συντομότερο δυνατό

Οι «σφίγγες» πέρασαν τα τελευταία χρόνια τους στην ελίτ. Και η σεζόν 2018/2019 δημιουργούσε αισιόδοξες ελπίδες… που μετατράπηκαν σε πλήρες φιάσκο με τη μορφή μιας άδοξης αναχώρησης το 2020. Φυσικά, μετά από αυτό πολλοί παίκτες έφυγαν: οι Holebas, Dukure, Roberto Pereira, Deulofeu, Dawson και άλλοι. Υπάρχουν όμως και νέοι, και σε γενικές γραμμές το καθήκον ήταν σαφές: μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν οι ιδιοκτήτες ήθελαν να δουν ξανά το πνευματικό τους παιδί στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να το εκπληρώσουν, κάλεσαν τον Βλαντίμιρ Ίβιτς. Μέχρι στιγμής, το αμφίβολο στοίχημα για τον Σέρβο δεν ήταν ιδιαίτερα δικαιολογημένο. Η ομάδα έχει ήδη καταφέρει να αποχωρήσει από το League Cup. Και στο Τσάμπιονσιπ δείχνει πολύ βαρετό ποδόσφαιρο όταν ο αγώνας είναι για το πρώτο γκολ που θα σημειωθεί. Εντός έδρας κατάφεραν να παίξουν 1:0 με την Μίντλσμπρο και την Λούτον, ενώ εκτός έδρας σημείωσαν ισοπαλία με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και, στον τελευταίο γύρο, 0:1 στη  έδρα της Ρέντινγκ. Με τέτοιες «επιτυχίες» είναι δύσκολο να περιμένουν την πρόκριση στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη άνοιξη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ντέρμπι Κάουντι τον τελευταίο καιρό τις προσωπικές συναντήσεις κατάφερνε καλύτερα. Στην σεζόν 2013/14 τα «πρόβατα» κέρδισαν και τις δύο συναντήσεις και στην επόμενη κλήρωση σημείωσαν 4 βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Ντέρμπι μοιάζει με προβληματικό έργο και δεν είναι σίγουρο ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά κατά τη διάρκεια της παύσης για τις εθνικές ομάδες. Αλλά κι η Γουότφορντ μάλλον δε θα αλλάξει το ρεαλιστικό στυλ που έδειχνε στο πρώτο μέρος του φθινοπώρου. Προτείνουμε το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση  1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *