The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντάλας εναντίον Ντι Σι Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-FCDallas-DCUnited-05.07

MLS

Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Toyota Stadium, Frisco

Τη νύχτα της Παρασκευής, 5 Ιουλίου, στο Τέξας, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του κύριου τμήματος της σεζόν MLS, όπου θα συναντηθούν οι Ντάλας και Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Αυτές είναι καλές ομάδες που ανταγωνίζονται για ψηλές θέσεις στα συνέδριά τους. Οπότε και η συνάντησή τους θα είναι πολύ συναρπαστική. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ντάλας εναντίον Ντι Σι Γιουνάιτεντ.

Υψηλή απόδοση μπροστά στους οπαδούς τους

Αυτή τη στιγμή η Ντάλας είναι η 4η ομάδα της Δυτικής Συνδιάσκεψης, αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι όριο για την ομάδα. Απλώς σ’ αυτή τη σεζόν οι παίκτες του Λούτσι Γκονζάλες παίζουν πολύ ασταθές, τώρα έχουν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στους τελευταίους 7 αγώνες. Ωστόσο, εντός έδρας, οι ταύροι δείχνουν πιο αποδεκτό ποδόσφαιρο, σκοράροντας στους πάντες και πολύ. Αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα χάνει σταθερά, αλλά κυρίως ένα γκολ ανά παιχνίδι…

Μόνο αποτυχίες εκτός έδρας

Ταυτόχρονα, η Ντι Σι Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη 2η θέση στο MLS, μετά από τη Φιλαδέλφεια. Η διαφορά από τον ηγέτη αποτελεί μόνο 1 βαθμό, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή η ομάδα να μπορεί να ανέβει στην πρώτη θέση. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί ότι ακριβώς τώρα η ενδεκάδα του Ben Olsen φαίνεται εξαιρετικά αβέβαιη, έχοντας κερδίσει μόνο 2 νίκες στις τελευταίες 9 μάχες. Επιπλέον, και οι δύο νίκες ήταν ελάχιστες εντός έδρας. Ενώ εκτός έδρας οι “μαύρο-κόκκινοι” συνεχώς χάνουν από όλους…

Πρόβλεψη

Η Ντάλας είναι ασταθής, αλλά όχι εντός έδρας. Μπροστά στους οπαδούς τους οι “ταύροι” δείχνουν τέλειο παιχνίδι και δρουν παραπάνω από αποτελεσματικά. Ενώ η Ντι Σι Γιουνάιτεντ εκτός έδρας συνεχώς χάνει, και σχεδόν σταμάτησε να κερδίζει. Έτσι σε αυτόν τον συγκεκριμένο αγώνα είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε στους γηπεδούχους. Επιπλέον, είναι πάντα πιο εύκολο στο MLS να παίζεις εντός έδρας… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ντάλας με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *