The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ντάλας εναντίον Ίντερ Μαϊάμι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Даллас-ИнтерМайами-05.07

MLS

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022, 4:00 π.μ.

Στάδιο Toyota

Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του MLS μεταξύ Ντάλας και Ίντερ Μαϊάμι.

Ντάλας

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, η Ντάλας αποδείχθηκε πιο αδύναμη από τη Μινεσότα (1:2), τη Βανκούβερ (0:2) και τη Λος Άντζελες FC (1:3), σημείωσε ισοπαλία 2:2 με την Όστιν και νίκησε επίσης την Ορλάντο – 3:1. Μια μικρή πτώση στο παιχνίδι των Bulls τους οδήγησε να πέφτουν στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 26 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 27:20.

Ίντερ Μαϊάμι

Η Ίντερ Μαϊάμι παίζει στην Ανατολή, όπου κατέχει την όγδοη θέση με 21 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:25. Στο ορατό παρελθόν, οι Φλαμίνγκο νίκησαν 2:0 τους New York Red Bulls, την Portland 2:1 και τη Minnesota 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με τη Philadelphia, ενώ έχασαν 0:2 από την Ίντερ Μαϊάμι.

Πρόβλεψη

Οι δείκτες τουρνουά του Ντάλας είναι κάπως καλύτεροι, αλλά τον τελευταίο καιρό η Ίντερ Μαϊάμι αισθάνεται πολύ πιο σίγουρη. Νομίζω ότι σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το αμερικανικό, αυτό είναι σημαντικό. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι, αν χάσουν, με ελάχιστο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *