The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νορβηγία εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 12 Οκτωβρίου 2019

Норвегия-Испания-12.10b

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος ΣΤ – 7 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, 9:45  μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Ούλεβαλ

Στο πλαίσιο του έβδομου γύρου των προκριματικών Euro 2020 η νορβηγική εθνική θα συναντηθεί με την εθνική Ισπανίας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου 2019 στις 9:45 μμ. στο Στάδιο Ούλεβαλ.

Εθνική Νορβηγίας

Η εθνική Νορβηγίας πέρασε με βεβαιότητα την ένωση το Πρωτάθλημα Εθνών, παίρνοντας την πρώτη θέση στον όμιλο με τη Βουλγαρία, την Κύπρο και τη Σλοβενία. Στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα οι Νορβηγοί κατέχουν την τέταρτη θέση, αλλά έχουν κάθε πιθανότητα να ξεπεράσουν τη Ρουμανία και τη Σουηδία, οι οποίες είναι μπροστά τους ένα και δύο βαθμό, αντίστοιχα. Σε πρόσφατους αγώνες οι Νορβηγοί έπαιξαν ισοπαλία με τους Σουηδούς (1:1), καθώς νίκησαν τη Μάλτα (2:0) και τις Νήσους Φερόε (0:2).

Εθνική Ισπανίας

Η ισπανική εθνική ομάδα επιβεβαιώνει την ιδιότητα του μεγιστάνα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, την οποία έχασε όχι πολύ καιρό πριν, έχοντας αποκλειστεί από τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου και χωρίς να έχει κερδίσει μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Τώρα η «φούρια ρόχα» έχει κερδίσει έξι αγώνες από τους έξι και σχεδόν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο ευρωπαϊκό φόρουμ των καλύτερων ομάδων, έχοντας νικήσει τη Σουηδία (3:0), τη Ρουμανία (1:2) και τις Νήσους Φερόε (4:0) στις πρόσφατες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας στον πρώτο γύρο έχασε από την Ισπανία (2:1) εκτός έδρας. Εκείνος ο αγώνας ήταν δύσκολος και για τις δύο ομάδες και οι Σκανδιναβοί κατάφεραν να επιβάλουν τον αγώνα στον περίφημο μεγιστάνα. Τώρα ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Όσλο, όπου η γηπεδούχος ομάδα θα έχει ευκαιρία. Ταυτόχρονα, οι Ισπανοί δεν θα ριχτούν στον αγώνα με όλες τις δυνάμεις και όλα θα αποφασιστούν με έναν ή δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *