The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Σαιντ Ετιέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

007_gr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Riviera, Νίκαια

Το πρόγραμμα του 18ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα ανοίξει με μονομαχία στην οποία η Νις στην έδρα της θα αγωνιστεί με τη Σαιντ Ετιέν. Ο αγώνας είναι αρκετά ενδιαφέρων, διότι συναντιούνται δύο υποψήφιοι για τη θέση στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά και στους φιλοξενούμενους οι «παντογνώστες» αφήνουν μια καλή πιθανότητα να σημειώσουν βαθμούς.

Δεν έπαιξαν με τη Μονακό

Η Νις δεν έπαιξε τον αγώνα της τελευταίας περιοδείας εναντίον Μονακό, ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω των αναταραχών που σημειώθηκαν στη Γαλλία, δηλαδή οι «αετοί» είχαν την ευκαιρία να προετοιμάζονται ήρεμα για 10 ημέρες για το επερχόμενο παιχνίδι. Μετά το διεθνές διάλειμμα η Νις πραγματοποίησε τρεις αγώνες, στους οποίους κέρδισε τη Λιλ 2:0, έπαιξε ισοπαλία με τη Γκινγκάμπ 0:0 και την Ανζέ 0:0. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι οι «αετοί» δεν χάνουν πολλά γκολ, είναι προφανές ότι ο Vieira κατάφερε να δημιουργήσει ένα καλό παιχνίδι στην άμυνα σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Σαιντ Ετιέν δεν έπαιξε επίσης

Αλλά και η Σαιντ Ετιέν δεν έπαιξε τον αγώνα της τελευταίας περιοδείας, ενώ ο τελευταίος αγώνας των «πράσινων» διεξήχθη στο Μπορντό, ο οποίος χάθηκε με σκορ 2:3. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σαιντ Ετιέν στην τρέχουσα σεζόν εκδηλώνεται ως ομάδα ιστορικά εντός έδρας παιχνιδιού, από 26 βαθμούς 20 σημειώθηκαν στους αγώνες στο Στάδιο Ζοφρουά-Γκισάρ και μόνο 6 εκτός έδρας. Στην κατάταξη του γαλλικού πρωταθλήματος η Σαιντ Ετιέν βρίσκεται στην έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Η Νις δεν είναι πολύ αποτελεσματική ομάδα με καλοστημένη άμυνα, ενώ η Σαιντ Ετιέν έχει διπλάσια απόδοση στην έδρα της παρά σε εκτός έδρας αγώνες. Μία τέτοια σύνθεση υποδηλώνει ότι στο επερχόμενο παιχνίδι είναι βέλτιστο να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,68.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *