The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον ΠΣΖ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Марсель-13.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020, 2:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νίκαια. Στάδιο Allianz Riviera

Στον τέταρτο γύρο της Λιγκ 1 θα πραγματοποιηθεί ένας αρκετά ενδιαφέρων αγώνας μεταξύ της Νις και της ΠΣΖ.

Νις

Η πέμπτη θέση στη Νίκαια στο τέλος της σεζόν 2019/20 μαρτυρεί το υψηλό επίπεδο αυτής της ομάδας και την αδιαλλαξία της. Οι αετοί προσπάθησαν να μεταφέρουν αυτήν την τάση στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκίνησε πριν από ένα μήνα. Μετά τα παιχνίδια με τους Λανς (2:1), Στράσμπουργ (2:0) και Μονπελιέ (1:3), οι παίκτες του Vieira αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έκτη θέση.

ΠΣΖ

Ήττες 0:1 από τη Λανς και 0:1 από τη Μαρσέιγ, καθώς και πολύ δύσκολη νίκη 1:0 επί της Μετς – ο τρέχων φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο απόλυτος ηγεμόνας του γαλλικού ποδοσφαίρου ΠΣΖ βρίσκεται σε αποσυναρμολογημένη κατάσταση. Η συσσωρευμένη κόπωση, μαζί με επιδημία ασθενειών, οδήγησαν σε προσωρινή πτώση των Παριζιάνων στη δέκατη πέμπτη θέση της κατάταξης.

Πρόβλεψη

Δύσκολα να πιστέψει κανείς μια τόσο προβληματική ΠΣΖ θα κερδίσει συντριπτική νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι ενάντια στη φιλόδοξη Νις. Η πρόβλεψή μου είναι οι γηπεδούχοι αν και χάσουν, τότε σε έναν σκληρό αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Νις με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,765.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *