The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Ναντ: προγνωστικά για στοίχημα

Ницца-Нант-14.01

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Allianz Ριβιερά

Στις 14 Ιανουαρίου, τη συνάντησή τους για τη γαλλική Ligue 1 θα πραγματοποιήσουν Νις και Ναντ, η πρόβλεψη για τον αγώνα τους προσφέρεται από τους ειδικούς του πόρου μας.

Η Νις θέλει να διεκδικηθεί το Champions League

Η Ligue 1 αυτή τη σεζόν φαίνεται συνηθισμένα, υπάρχει η ΠΣΖ και άλλοι σύλλογοι, οι Παριζιάνοι έχουν ήδη προχωρήσει πολύ μπροστά, κανείς δεν θα τους ανταγωνιστεί, αλλά είναι λογικό να παλέψουν για άλλες θέσεις. Οι «μικροί αετοί» τα πάνε καλά τη φετινή σεζόν, προς το παρόν η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να πέσει στη τρίτη θέση, γιατί η Μαρσέιγ έχει ισάριθμους βαθμούς, με ένα παιχνίδι στο χέρι. Στον τελευταίο γύρο η Νις κέρδισε εκτός έδρας τη Μπρεστ με 3:0, αν και από το 20ο λεπτό έπαιζε σε μειοψηφία. Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη σερί στο πρωτάθλημα. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα, δύο παίζουν στο Κύπελλο Αφρικής και ένας είναι τραυματισμένος.

Τα «καναρίνια» είναι  κοντά στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου

Η Ναντ έχει βελτιωθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, έχοντας καταφέρει να σκοράρει 10 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο τα «καναρίνια» σημείωσαν ισοπαλία με τη Μονακό εντός έδρας – 0:0. Ο σύλλογος μπορεί κάλλιστα να ανταγωνιστεί για την ζώνη ευρωπαϊκών κυπέλλων, καθώς η διαφορά από την πρώτη τετράδα είναι μόλις δύο βαθμοί. Όπως μπορείτε να δείτε και από τα αποτελέσματα, η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και έχει να χάσει έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τη Ναντ εγκατέλειψαν τέσσερις παίκτες για το Κύπελλο Αφρικής, ένας ακόμη παίκτης είναι τραυματισμένος.

Προσωπικές συναντήσεις

Στον πρώτο γύρο η Ναντ ήταν πιο ενεργή και απείλησε περισσότερο την αντίπαλη εστία, αλλά έχασε εντός έδρας με σκορ 0:2, οι «αετοί» πέτυχαν γκολ μόνο στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Νις έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, αν και δύσκολα οι «αετοί» θα κερδίσουν τρεις βαθμούς. Αξίζει να αναλογιστεί κανείς την καλή φόρμα της Ναντ, η οποία θέλει επίσης να κερδίσει βαθμούς. Ο αγώνας θα είναι έντονος, αλλά δεν περιμένουμε μεγάλο αριθμό γκολ εδώ. Ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *