The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nice-Monaco-09.01

Λιγκ Καπ Γαλλίας, προημιτελικός

Allianz Riviera“, Νίκαια

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την επόμενη Τρίτη η Νις στην έδρα της θα φιλοξενεί τη Μονακό στο προημιτελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας. Και για τις δύο ομάδες το επερχόμενο παιχνίδι είναι μεγάλης αξίας, διότι αυτό είναι το ντέρμπι της Κυανής Ακτής της Γαλλίας. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η Νις το περασμένο Σαββατοκύριακο αποκλείστηκε από το Κύπελλο Γαλλίας και ο στόχος της πρόκρισης στην Ευρώπη δεν έχει ακυρωθεί, οπότε οι «αετοί» θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουν τις πιθανότητες για την Ευρώπη στο τρίτο μεγαλύτερο γαλλικό τουρνουά ποδοσφαίρου.

Καλή ευκαιρία

Είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση στην Ευρώπη μέσα από το πρωτάθλημα, η τέταρτη θέση απέχει 11 μονάδες, δηλ. πρέπει είτε να κερδίσει η ίδια στα κύπελλα είτε να ελπίζει ότι αυτά τα τουρνουά θα κερδίσουν ομάδες από το TOP-4. Τώρα η Νις βρίσκεται στην έκτη θέση, αλλά από κάτω τους «αετούς» πιέζουν η Μονπελιέ, Γκινγκάμπ, και η νίκη στο Λιγκ Καπ είναι ο συντομότερος δρόμος προς την Ευρώπη.

Σε όλα τα μέτωπα

Μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, η Μονακό επικεντρώθηκε σε εγχώρια τουρνουά. Στο Κύπελλο Γαλλίας οι «ερυθρόλευκοι» τα προηγούμενα μεσοβδόμαδα ήταν ισχυρότεροι από Ιζέρ 5:2, στο Λιγκ Καπ έφθασαν στους προημιτελικούς, στη Λιγκ 1 βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 41 βαθμούς στο  ενεργητικό, η διαφορά από την ΠΣΖ είναι 9 βαθμούς, η Λυών έχει τον ίδιο αριθμό βαθμών. Εκτός έδρας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γαλλίας η Μονακό έπαιξε 9 παιχνίδια, στα οποία σημείωσε +5 =1 -3, η διαφορά τερμάτων είναι 18:10.

Πρόβλεψη

Η Νις τις τελευταίες δύο προσωπικές συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν στην έδρα των «αετών», ολοκλήρωσε με τις νίκες, περισσότερο από σίγουρες. Στο επερχόμενο παιχνίδι το κίνητρο των «αετών» είναι τουλάχιστον όχι χαμηλότερο από τους «πρίγκιπες», ενώ ο αποκλεισμός από το γαλλικό κύπελλο θα πρέπει να τονώσει περαιτέρω την ομάδα του Favre. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νις δε θα χάσει με απόδοση 1,60.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *