The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nice-Marseille-21.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Allianz Riviera, Νίκαια

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του 10ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, στο γήπεδο Allianz Riviera στη Νίκαια, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Παρά τον παράγοντα της έδρας οι φορείς στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι βρίσκονται στην πλευρά της Μαρσέιγ, αν και αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι Provençalers δεν παίζουν καλά εκτός έδρας, ακόμη και στο πλαίσιο του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στη 12η θέση

Η Νις μετά από 9 γύρους βρίσκεται στην 12η θέση στην κατάταξη της Λιγκ 1. Στο ενεργητικό των μελλοντικών γηπεδούχων υπάρχουν 11 βαθμοί, που είναι μόνο τρεις μονάδες λιγότερο από τη Λυών, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση. Αυτό υποδηλώνει μεγάλη πυκνότητα ομάδων στη μέση της κατάταξης της Λιγκ 1, η κατάσταση αλλάζει αισθητά μετά από κάθε γύρο που παίζεται. Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Νις κατάφερε να σημειώσει δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Όχι τα καλύτερα αποτελέσματα

Η Μαρσέιγ είναι μία από τις λίγες ομάδες στη Γαλλία που έχει πάρει ενίσχυση εκτός σεζόν, αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν επηρεάζει τα αποτελέσματα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι Provençals κέρδισαν μόνο δύο φορές: στην έδρα τους τη Στράσμπουργκ και την Καέν, έχασαν από τη Λυών και τη Λιλ εκτός έδρας, έπαιξαν ισοπαλία 2:2 με τον Απόλλωνα. Στο βαθμολογικό πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος η Μαρσέιγ είναι στην τρίτη θέση, αλλά ήδη χάνει τρεις βαθμούς από τη Λιλ, 11 βαθμούς από την ΠΣΖ.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ είναι πολύ επικίνδυνη, αλλά εκτός έδρας η ενδεκάδα του Garcia συχνά ενεργεί αρκετά παθητικά, γεγονός που επηρεάζει τα αποτελέσματα. Η Νις βρίσκει αργά το παιχνίδι της, ενώ ο Vieira συνηθίζει να εργάζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο όσο η Λιγκ 1. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με αρκετά καλή επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της Νις είναι πάνω από 1,0 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *