The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Μακάμπι Τελ Αβίβ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ницца-МаккабиТель-Авив-25.08

Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ – Πλέι-οφ – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022, 9:00 μ.μ.

Allianz Ριβιερά

Την περασμένη εβδομάδα η Νις έχασε 0:1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον κινδυνεύει να μείνει χωρίς τη φθινοπωρινή φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα διορθώσουν οι Γάλλοι τη δύσκολη θέση τους;

Νις

Η πέμπτη θέση στη Ligue 1 στο τέλος της σεζόν 2021/22 είναι ένα άξιο αποτέλεσμα για τη Νις, η οποία σημείωσε 66 βαθμούς σε 38 γύρους με διαφορά τερμάτων 52:36. Όμως η νέα καμπάνια των «αετών» δεν ξεκίνησε τόσο πειστικά. Μόλις δύο βαθμούς σε μονομαχίες με Τουλούζ (1:1), Στρασβούργο (1:1) και Κλερμόν (0:1) είναι άλλη μια επιβεβαίωση αυτού.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεπέρασε δύο γύρους της Κόνφερενς Λιγκ, επικρατώντας της Ζίρα (3:0, 0:0) και του Άρη (2:0, 1:2). Επιπλέον, οι «κίτρινοι διάβολοι» ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα Ισραήλ με μια σπουδαία νίκη 5-0 επί της Μακάμπι Μπνέι Ράινα και συνθηκολόγησαν με τη Νετάνια (0-1) στο Κύπελλο Τοτό.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Νις δείχνει πολύ πιο δυνατή, αλλά το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν δεν μιλάει υπέρ της. Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον σε ένα ημίχρονο η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα επιβάλει έναν άξιο ανταγωνισμό στο φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονο με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *