The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νις εναντίον Λεβερκούζεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ницца-Байер-03.12b

Europa League – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 5η ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Allianz Riviera

Στο Europa League παίζουν κυρίως απλούστερες ομάδες, εκπρόσωποι εθνικών πρωταθλημάτων με λιγότερη βαθμολογία. Υπάρχουν όμως και μονομαχίες μεταξύ συλλόγων από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Στον 5ο γύρο θα παίξουν η Νις και η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Μόνο η νίκη αφήνει στους Γάλλους κάποιες πιθανότητες για τα πλέι-οφ. Θα είναι σε θέση να νικήσουν τους Γερμανούς εντός έδρας;

Η Νις δεν είναι στην καλύτερη φόρμα αυτή τη στιγμή

Οι «αετοί» έχουν γίνει όμηροι του κοροναϊού. Λόγω κρουσμάτων ο σύλλογος ανέβαλε ακόμη και τον αγώνα ενάντια στη Μαρσέιγ τον Νοέμβριο. Αλλά στο Europa League δεν υπάρχει πού να αναβληθούν οι αγώνες… Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά, που προηγουμένως κατάφεραν να κερδίσουν εντός έδρας εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά  χάρη στο μοναδικό γκολ του Guiri, έχασαν και στους δύο αγώνες εναντίον της Σλάβια Πράγας. Σκόραραν εναντίον των Τσέχων σε κάθε παιχνίδι, αλλά δέχτηκαν 3 γκολ. Ως αποτέλεσμα, η Νις άφησε τους αντιπάλους να φύγουν με διαφορά, η οποία ουσιαστικά έγινε μοιραία: έχουν 3 βαθμούς, η Λεβερκούζεν και η Σλαβία έχουν από 9. Ένας απλός υπολογισμός δείχνει ότι μόνο το εκατό τοις εκατό αποτέλεσμα στους τελευταίους γύρους θα καταστήσει δυνατή την πρόκριση στα πλέι οφ.

Η Λεβερκούζεν έχει μια αρκετά καλή σεζόν

ΟΙ «ασπιρίνες» στο τελευταίο πρωτάθλημα έπεσαν στο τέλος στην 5η θέση, επιτρέποντας στην Γλάντμπαχ να περάσει στο κουαρτέτο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και μετά από αυτό ο σύλλογος έμεινε χωρίς τον Havertz και τον Folland, τώρα υστερεί μόνο από την Μπάγερν Μονάχου και τη ΡΜ Λειψίας στην κατάταξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Και αν την Κυριακή κατάφερναν να βάλουν πίεση στην Χέρτα Βερολίνου, θα ήταν 2η θέση, αλλά στο Λεβερκούζεν σημειώθηκαν 0:0. Στο Europa League οι Γερμανοί έχασαν στην Πράγα από τη Σλαβία, αλλά σε όλους τους άλλους αγώνες κέρδισαν και σημείωσαν πολλά: 6 στον 1ο γύρο μα τη Νις, από 4 στην Χάποελ. Ο Leon Bailey έχει 3 γκολ σε 4 αγώνες του τουρνουά (και 2 ασίστ), 3 ακόμη ποδοσφαιριστές μεταξύ των «ασπιρινών», συμπεριλαμβανομένου του νεαρού Florian Wirtz, ο οποίος είναι μόλις 17 ετών, σκόραραν από 2 φορές. Ο Patrick Schick έπαιξε μόνο μία φορά (κατέγραψε επίσης 1 γκολ στο ενεργητικό του), τώρα ο Τσέχος έχει ήδη επιστρέψει στο γήπεδο. Θα τον χρησιμοποιήσουν οι γηπεδούχοι;

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 22 Οκτωβρίου οι ομάδες έπαιξαν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Η Λεβερκούζεν κατάφερε να κερδίσει μεγάλη νίκη με σκορ 6:2.

Πρόβλεψη

Σε γενικές γραμμές, η Λεβερκούζεν δεν χρειάζεται πραγματικά τίποτα. Μπορεί να παίξει για ισοπαλία και να εγγυηθεί τη θέση στα πλέι-οφ. Αλλά η ομάδα του Peter Bose απλά δεν ξέρει να παίζει αμυντικό παιχνίδι. Στοιχηματίζουμε στο “σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *