The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Newcastle-Chelsea-13.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Κυριακή, 13 Μαΐου 2018, 5:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Τέσσερις ήττες της Νιούκαστλ στη σειρά δείχνουν ότι η ομάδα έχει ήδη πάει διακοπές. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν απλό, αλλά η ομάδα δε κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα βαθμό – έχασε από την Έβερτον, Γουέστ Μπρομ, Γουότφορντ και Τότεναμ, σκοράροντας μόλις 1 γκολ σε 6 ώρες αγωνιστικού χρόνου. Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Νιούκαστλ απλά περπατούσε στο γήπεδο, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης και αφοσίωσης στην Πρέμιερ Λιγκ δεν οφείλει κανέναν.

Το κίνητρο στο τουρνουά εξακολουθεί να λείπει. Ναι, παίζουν εντός έδρας, αλλά η παρουσία των οπαδών στις κερκίδες δεν εμπόδισε να χάσει από τη ταπεινή Γουέστ Μπρομ, για παράδειγμα. Το καθοριστικό γκολ σε εκείνο το ματς σκόραραν από τον Dummett, αριστερό μπακ της Νιούκαστλ, ο οποίος είναι τώρα ο αδύναμος κρίκος στην άμυνα της ομάδας. 3 από τις 4 τελευταίες χαμένες μπάλες της Νιουκάστλ είναι το άμεσο λάθος του. Ακόμη και η Τότεναμ, η οποία πάντα παίζει από μέσα, επίτηδες άλλαξε το παιχνίδι προς τη δεξιά πλευρά για να επωφεληθεί από την αχίλλειο πτέρνα της Νιούκαστλ. Ο πονηρός Κόντε, που λατρεύει να χρησιμοποιεί τη δραστηριότητα του Μόσες στη δεξιά πλευρά, κατά πάσα πιθανότητα θα διατάξει να παίξουν από δεξιά και από ‘κει όσο το δυνατόν συχνότερα και δίνουν στο Morato και Giroux. Αν ο Μπενίτεθ δεν θα βάλει τον Dummett στον πάγκο, η επίθεση της Τσέλσι είναι καταδικασμένη σε επιτυχία.

Η Τσέλσι, έχοντας σημειώσει 13 βαθμούς στους τελευταίους πέντε γύρους, είναι σε θέση να τερματίσει στην πρώτη τετράδα και να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό πρέπει, πρώτα, να νικήσει τη Νιούκαστλ, και, δεύτερο, να υποστηρίζει την Μπράιτον στο Λίβερπουλ. Είναι σαφές ότι η πιθανότητα δεν είναι πολύ μεγάλη, αλλά είναι απαραίτητο να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια. Εν ολίγοις, η Τσέλσι έχει κίνητρα.

Η τρέχουσα φόρμα της ομάδας δεν εγείρει ερωτήσεις. Ολόκληρη η αρχική ενδεκάδα, εκτός, ίσως, τον Μπακαγιόκο και Rüdiger, είναι σε άριστη κατάσταση. Μόνο ο Louis είναι τραυματισμένος. Στον τελευταίο γύρο ο Azar και Giroux ξεκουράστηκαν, έτσι ώστε στο Σεντ Τζέιμς Παρκ θα βγουν φρέσκοι. Το ίδιο ο Cahill και ο Moses. Η Τσέλσι έχει κερδίσει κάθε ένα από τα 3 τελευταία εκτός έδρας ματς της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς και 9 από 13 εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα στις ομάδες εκτός της κορυφής-6. Με τη σειρά της η Νιούκαστλ αυτή τη σεζόν έπιασε βαθμούς μόνο σε 3 από τους 11 αγώνες εναντίον εξάδας ηγετών. Επιπλέον, από την Τσέλσι η ομάδα του προπονητή Μπενίτεθ ηττήθηκε 14 φορές. Λαμβάνοντας υπόψη διαφορετικά κίνητρα, η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: φιλοξενούμενοι -1 με απόδοση 2,17.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *