The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ньюкасл-МанчестерСити-21.08

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, 6:30 μ.μ.

St. James’ Park

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της Premier League, θα συναντηθούν οι πλουσιότεροι σύλλογοι της Αγγλίας, μιλάμε για την αναμέτρηση μεταξύ της Νιούκαστλ και της Μάντσεστερ Σίτι, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Οι «καρακάξες» δεν έχουν παραλείψει ακόμα

Η Νιούκαστλ ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, κερδίζοντας 4 βαθμούς από δύο συναντήσεις. Στον πρώτο γύρο κέρδισε επάξια εντός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ με σκορ 2:0. Ήταν μια τάξη μεγέθους δυσκολότερο για τις «καρακάξες» στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπράιτον, όπου ο αντίπαλος έπαιξε καλύτερα, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Σε εκείνο το ματς σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα και ήρωας της συνάντησης, χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Νικ Πόουπ. Αν και η ομάδα δεν έχει χάσει ακόμη, υπάρχουν ερωτηματικά για το παιχνίδι. Πέντε παίκτες θα χάσουν αγώνα λόγω τραυματισμών.

Αδίστακτοι «πολίτες»

Η Μανσίτι δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με τρόπαιο, καθώς έχασε στη μάχη για το FA Super Cup από τη Λίβερπουλ 1:3. Αυτή η αποτυχία δεν γκρέμισε τους παίκτες, καθώς κατάφεραν να ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση στο πρωτάθλημα, πρώτα κέρδισαν εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ – 2:0 και στη συνέχεια νίκησαν εντός έδρας την Μπόρνμουθ με 4:0. Οι «πολίτες» παίζουν με το κυρίαρχο στυλ τους, επομένως είναι κορυφαίοι, μπροστά από την Άρσεναλ σε επιπλέον δείκτες. Ο Γκουαρδιόλα δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες που δεν είναι βασικοί.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις σώμα με σώμα των τελευταίων ετών, μεγάλο πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των «πολιτών», την περασμένη σεζόν η Μανσίτι νίκησε δύο φορές τον αντίπαλο – 4:0 εκτός έδρας και 5:0 εντός.

Πρόβλεψη

Αν και οι σύλλογοι είναι πολύ πλούσιοι, εξακολουθούν να διαφέρουν στην κατηγορία, γι’ αυτό και οι «πολίτες» θεωρούνται τα προφανή φαβορί αυτής της συνάντησης. Η Νιούκαστλ είναι ικανή να επιβάλει τον αγώνα, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι «καρακάξες» θα κερδίσουν βαθμούς, ακόμα και όταν παίζουν εντός έδρας. Στοίχημα στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1 γκολ φαίνεται πολλά υποσχόμενο εδώ (απόδοση 1,58).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *