The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γουνάιτεντ εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

008-NewcastleUnited-Liverpool-04.05

Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Σάββατο, 4 Μαΐου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το Σάββατο το απόγευμα, 4 Μαΐου, η Νιούκασλ Γουνάιτεντ θα συναντηθεί με τη Λίβερπουλ σε έναν από τους αγώνες του 37ου γύρου της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. Είναι ομάδες διαφορετικών επιπέδων, αλλά οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ έχουν τώρα άλλες σκοτούρες. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Νιούκασλ Γουνάιτεντ – Λίβερπουλ.

Και πάλι η ομάδα χωρίς ήττες

Αυτή τη στιγμή η Νιούκασλ Γουνάιτεντ είναι μια συνηθισμένη μεσαία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η οποία δεν ξεχωρίζεται ιδιαίτερα. Δηλαδή οι «καρακάξες» εγκαταστάθηκαν στην 13η θέση του τουρνουά, έχοντας κερδίσει μόνο 42 βαθμούς για 36 αγώνες. Ωστόσο, από τα μέσα Απριλίου οι παίκτες του Ραφαέλ Μπενίτεζ «πήραν φόρα», έχοντας σημειώσει δύο νίκες και εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπράιτον (1:1). Σ’ ατούς τους 3 αγώνες η ομάδα έχασε 2 γκολ, αλλά έβαλε 5. Και μην ξεχνάτε κιόλας ότι μπροστά στους οπαδούς της η Νιούκασλ παίζει πάντα πιο σίγουρα και με περισσότερη αποτελεσματικότητα: 4 νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Όλες οι σκέψεις για το Champions League

Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ είναι τώρα η δεύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, καθώς η Μάντσεστερ Σίτι είναι 1 βαθμός μπροστά από αυτή. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Κλοπ αγωνίζεται να κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά μέχρι στιγμής οι ανταγωνιστές δεν το επιτρέπουν. Τώρα για τους «κόκκινους» έχει σημασία τουλάχιστον να μην σκοντάψουν, επειδή την Τετάρτη είχαν τον πρώτο αγώνα του ημιτελικού του Champions League ενάντια στην Μπαρτσελόνα, και την Τρίτη τους περιμένει ο δεύτερος αγώνας. Δηλαδή, το προπονητικό επιτελείο μπορεί άνετα να αφήσει τους ηγέτες τους και αυτό δεν μπορεί να μην επηρεάσει το παιχνίδι των «κόκκινων» θετικά. Μην ξεχνάτε επίσης ότι εκτός έδρας οι παίκτες του Μέρσεϊσαϊντ χάνουν σταθερά…

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ στο σύνολό της είναι πολύ πιο ισχυρή από τη Νιούκασλ Γουνάιτεντ, αλλά τώρα οι φιλοξενούμενοι θα φυλάξουν τη δύναμή τους. Επιπλέον, οι «καρακάξες» είναι τώρα σε εκπληκτική φόρμα και χάνουν λίγο, πράγμα που σημαίνει ότι δε θα βγει ένα απλό και συντριπτικό παιχνίδι για τους «κόκκινους». Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ποντάρετε στους γηπεδούχους… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νιούκασλ με χάντικαπ +2 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *