The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Τσέλσι: προγνωστικά για στοίχημα

Тоттенхэм-Челси-19.09

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’ Park

Στην Αγγλία οι περισσότεροι αγώνες των γύρων στην Πρέμιερ Λιγκ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 5 το απόγευμα. Αυτή τη φορά, παρά τους αγώνες στο Λιγκ Καπ μέσω της εβδομάδας, τίποτα δεν θα αλλάξει. Και ανάμεσα σε όλη τη σειρά των συναντήσεων ξεχωρίζεται το παιχνίδι μεταξύ νέου «σάκου με λεφτά», της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, και της «ρωσικής», Τσέλσι. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη διαμάχη στο Stamford Bridge;

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ μπορεί να καταρρεύσει στο Τσάμπιονσιπ πριν μετατραπεί σε μεγιστάνα του αγγλικού ποδοσφαίρου

Οι «καρακάξες» άλλαξαν ιδιοκτήτες και αυτό έγινε η κύρια είδηση του αγγλικού, ακόμη και του παγκόσμιου, ποδοσφαίρου, τον απερχόμενο μήνα. Αλλά οι εκπρόσωποι του πλουσιότερου ταμείου από τη Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως να χαλάνε λεφτά, εμποδίζουν οι κανόνες της UEFA και οι ενδοβρετανικοί περιορισμοί, τους οποίους προσπάθησαν αμέσως να ενισχύσουν. Ο Στιβ Μπρους περιμένει με βαλίτσες στο χέρι, με τη διάθεση του προπονητή ταιριάζουν και οι σκέψεις πολλών ποδοσφαιριστών. Όμως η ομάδα δεν έλαμψε έτσι κι αλλιώς. Ναι, τον Ιανουάριο, προφανώς, θα ξοδευτούν. Αλλά μέχρι εκείνη τη στιγμή πρέπει να κρατηθούν. Στην πραγματικότητα όμως οι «καρακάξες» δεν έχουν ούτε μία νίκη στη σεζόν και 5 ισοπαλίες. Σε αυτό το φόντο, το 1-1 μία εβδομάδα πριν με την Κρίσταλ Πάλας φαίνεται σχεδόν θρίαμβος.

Η Τσέλσι απέκτησε βολικό πρόγραμμα την κατάλληλη στιγμή

Οι «Αριστοκράτες» στα μέσα του φθινοπώρου έχασαν, τον έναν μετά τον άλλον, και τους δύο φόρβαρντ, Ρομέλου Λουκάκου και Τίμο Βέρνερ. Αυτό έγινε σε μια περίοδο που γενικά δεν πήγαν όλα καλά, όταν οι «μπλε» δεν κέρδισαν την Άστον Βίλα, καθώς έχασαν από τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουβέντους. Αλλά εδώ ο Thomas Tuchel ήταν τυχερός. Τον Οκτώβριο οι παίκτες του έπαιξαν με αντιπάλους που δεν ήταν κορυφαίοι: Μπρέντφορντ (με την οποία ήταν επίσης τυχεροί, δεν έπρεπε να κερδίσει εκεί η Τσέλσι!), Μάλμε. Τον περασμένο γύρο έπαιξε με την Νόργουιτς και, παίζοντας χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ, πέτυχαν 7 αναπάντητα γκολ! Ο Mason Mount βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας σημειώσει χατ-τρικ σε αυτόν τον αγώνα. Καταλαβαίνουν οι παίκτες της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ πώς να τον σταματήσουν;

Προηγούμενοι αγώνες

Το τελευταίο διάστημα η Τσέλσι είναι σαφώς πιο δυνατή. Κέρδισε 5 από τους τελευταίους 6 αγώνες του. Κέρδισε με το ίδιο σκορ 2-0 στην τελευταία κλήρωση της Premier League και μάλιστα υπό τον Λάμπαρντ, και ήδη με τον Τούχελ.

Πρόβλεψη

Η Τσέλσι μπορεί να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα απ’ ό, τι με τη Νόριτς. Πρέπει όμως να κερδίσει, οπότε ποντάρουμε στο χάντικαπ των «μπλε» -1 (απόδοση 1,6).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *