The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπόρνμουθ: προγνωστικά για τον αγώνα

Ньюкасл-Борнмут-20.12

Λιγκ Καπ Αγγαλίας – Γύρος των 16
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022, 9:45 μ.μ.
St James park

Στην Αγγλία η σεζόν του συλλόγου άρχισε να αναβιώνει στα μέσα του τρέχοντος μήνα. Πρώτα είχαμε αρκετούς γύρους στο Τσάμπιονσιπ. Ενώ τώρα τα μέσα της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί γύρος στο Λιγκ Καπ. Έχουν ήδη φτάσει στα προημιτελικά και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχουν και ζευγάρια που αποτελούνται από εκπροσώπους της Premier League. Την Τρίτη θα παίξουν μεταξύ τους οι Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ. Ο Έντι Χάου κόντρα στην ομάδα με την οποία κάποτε έγινε διάσημος, ποιος θα επικρατήσει; Οι αναγνώστες του ιστότοπου έχουν πρόσβαση σε δωρεάν πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα στις 20 Δεκεμβρίου 2022.
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ συνεχίζει την απίστευτη πρόοδό της αυτή τη σεζόν
Οι «καρακάξες» συνάντησαν τα περασμένα Χριστούγεννα με την ιδιότητα του απελπιστικού αουτσάιντερ στην Premier League. Ωστόσο, τότε το έργο είχε ήδη αγοραστεί από τον Ashley από ένα ταμείο από τη Σαουδική Αραβία και ο Έντι Χάου, που έφεραν οι νέοι ιδιοκτήτες, άρχισε να εργάζεται για τη διόρθωση της κατάστασης. Ως αποτέλεσμα, την περασμένη σεζόν η θρυλική ομάδα κατάφερε μια απίστευτη σημαντική ανακάλυψη, όχι μόνο απέφυγε τον υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ, αλλά και τερμάτισε στην κορυφή της τελικής βαθμολογίας. Και αυτό το φθινόπωρο, οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν 3οι, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ είναι πιο ψηλά. Δεν αποτελεί έκπληξη αυτό καθόλου, αφού σημειώθηκαν μόνο 1 ήττα με 8 νίκες σε 15 αγώνες. Φυσικά, ο αγώνας για το Champions League πρέπει να είναι προτεραιότητα. Μέχρι στιγμής, όμως, υπήρχε αρκετό κουράγιο για το Κύπελλο, εκεί πέρασαν την Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, μόνο στα πέναλτι.
Η Μπόρνμουθ επιστρέφει επιτέλους στην Πρέμιερ Λιγκ
Τα «κεράσια» συνδέονταν με το Χάου. Ο νεαρός μάνατζερ έφερε ένα άγνωστο έργο στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και το κράτησε εκεί για αρκετό καιρό. Αλλά στο τέλος, ο Έντι απολύθηκε και ο σύλλογος πήγε στο Τσάμπιονσιπ. Μόνο την περασμένη σεζόν κατάφεραν να επιστρέψουν πίσω, και μάλιστα απευθείας. Στην ελίτ κατηγορία, ο νεοφερμένος εξακολουθεί να παίζει ασταθές. Μετά από 3 σερί ήττες, κυρίως λόγω 0-9 με τη Λίβερπουλ, ο μάνατζερ απολύθηκε. Ο Ο’ Νιλ μπόρεσε να ξεκινήσει με ένα μακρύ αήττητο σερί και, το πιο σημαντικό, αντιμετώπισε μια νέα ύφεση τον Νοέμβριο, αφού κέρδισε την Έβερτον στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα μετά από 4 σερί ήττες. Ως αποτέλεσμα, του αφαιρέθηκε το πρόθεμα «εκτελών καθήκοντα», καθιστώντας τον πλήρη προπονητή. Σύντομα όμως ο Demin πούλησε το κλαμπ στον Αμερικανό Foley, ο οποίος είναι γνωστός ως ιδιοκτήτης της Vegas, ομάδα του χόκεϊ. Πώς θα επηρεάσει αυτό την Μπόρνμουθ;
Προηγούμενοι αγώνες
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ είναι αήττητη για 6 συνεχόμενους αγώνες. Αλλά έχοντας επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπόρνμουθ έχει ήδη παίξει 1-1 με την αίσθηση της φετινής σεζόν.
Πρόβλεψη
Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Όμως η Μπόρνμουθ μπορεί να επιβάλει αγώνα, οπότε ας σταματήσουμε στο στοίχημα «over 2,5» (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *