The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Ньюкасл-МанчестерЮнайтед-27.12

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’ Park

Ο επόμενος αγώνας της δέκατης ένατης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ θα διεξαχθεί στο Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, όπου η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Δέκατη ένατη θέση, 10 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 18:41 – με τέτοιους δείκτες η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να περάσει ολόκληρο το πρωτάθλημα αγνίζοντας σκληρά για επιβίωση. Επιπλέον, μετά από σχετικά επιτυχημένα παιχνίδια με αουτσάιντερ Νόριτς (1:1) και Μπέρνλι (1:0), οι «καρακάξες» έχασαν 0:4 από τη Λέστερ, 1:3 από τη Λίβερπουλ και 0:4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κατεστραμμένο Νοέμβριο, αλλά με τον καιρό απέκτησε λίγο πολύ καλή φόρμα. Έχοντας υποστεί ήττα 1:4 από τη Γουότφορντ, οι Κόκκινοι Διάβολοι συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους και σημείωσαν ισοπαλία με την Τσέλσι (1:1), νίκησαν την Άρσεναλ (3:2), την Κρίσταλ Πάλας (1:0) και τη Νόριτς (1:0). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα έκτη θέση με 27 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 26:24.

Πρόβλεψη

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν ξέρει πώς να παίξει κόντρα στους γίγαντες κυρίως λόγω της κακής οργάνωσης της άμυνας. Όσο για μένα, η πιο υψηλού επιπέδου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εκμεταλλευτεί εύκολα τα σοβαρά προβλήματα του αντιπάλου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με απόδοση 1,515.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *