The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Ньюкасл-МанчестерСити-14.05

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

St. James’ Park

Ήδη στην κατάταξη της νέας πρώιμης πρωταθλήτριας, η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει στις 14 Μαΐου ενάντια στη Νιούκαστλ. Οι ειδικοί μας έχουν προετοιμάσει την αποκλειστική πρόβλεψη για αυτήν την αναμέτρηση.

Οι «καρακάξες» κατάφεραν να εκτελέσουν το κύριο καθήκον

Η Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ δεν είχε ισχυρή σεζόν, καθώς η ομάδα είναι τώρα μόλις 16η στην Πρέμιερ Λιγκ. Το πιο σημαντικό πράγμα για τις «καρακάξες» είναι ότι ο σύλλογος έχει ήδη εγγυηθεί μια θέση στην ελίτ, η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού είναι 12 πόντοι. Στον τελευταίο γύρο η ομάδα κέρδισε απροσδόκητα την ισχυρή και παρακινημένη Λέστερ 4:2 εκτός έδρας, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ έχασε δύο γκολ στο τέλος όταν είχαν ήδη σκοράρει τέσσερα από τα δικά τους. Το κλαμπ είναι τώρα σε καλή κατάσταση, όπως αποδεικνύεται από τρεις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Επτά παίκτες ταυτόχρονα θα χάσουν τον επερχόμενο αγώνα για διάφορους λόγους.

Οι «πολίτες» τώρα σκέφτονται μόνο το Champions League

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ήδη επίσημη πρωταθλήτρια της Αγγλίας της τρέχουσας σεζόν, οι «πόλεις» έγιναν απρόσιτοι όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε από τη Λέστερ 1:2. Δεδομένου του χάντικαπ μεταξύ των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο τίτλος ήταν θέμα χρόνου. Τώρα όλες οι σκέψεις και οι προετοιμασίες θα κατευθυνθούν προς τον τελικό του Champions League, όπου η Mancity θα παίξει με την Τσέλσι. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να διατηρήσουν τον αγωνιστικό τόνο, επειδή θεωρητικά, μπορούν να βγάλουν αναπληρωματικούς για τα τρία τελευταία παιχνίδια. Πιθανότατα, ο De Bruyne δεν θα παίξει λόγω τραυματισμού, αυτή είναι η μόνη απώλεια.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο το πλεονέκτημα είναι στο πλευρό των «πολιτών», η Mancity κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο στον πρώτο γύρο με σκορ 2:0. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε θέση να αντισταθεί στις τρεις τελευταίες επίσημες συναντήσεις.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων ποντάρουν στη Mancity, αν και εδώ πρέπει να κοιτάς τη θέση του τουρνουά. Θα είναι δύσκολο για τους «πολίτες» να αναγκάσουν τον εαυτό τους να παίξουν με πλήρη δύναμη και ποιο είναι το νόημα. Δεδομένου του επιπέδου κινήτρων των αντιπάλων, δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουμε μια ακριβή πρόβλεψη για τον αγώνα Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι. Περιμένουμε μια σοβαρή εναλλαγή της ομάδας από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, και ως εκ τούτου η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα έχει πιθανότητες. Ενδιαφέρον εδώ φαίνεται το στοίχημα στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: Και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *