The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Ньюкасл-МанчестерСити-27.06b

Κύπελλο Αγγλίας

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σεντ Τζέιμς Παρκ

Στο Κύπελλο Αγγλίας το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι προημιτελικοί. Και 3 από τα 4 γεγονότα αυτού του γύρου πέφτουν την Κυριακή. Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ το απόγευμα της Κυριακής στο Σεντ Τζέιμς Παρκ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Θα υπάρξουν κι εδώ πρόβλημα για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα; Ξεχωριστή δωρεάν πρόβλεψη για τον αγώνα στις 28 Ιουνίου 2020 είναι ήδη έτοιμη.

Ανάλυση του αγώνα

Η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ χωρίς επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία

Οι «καρακάξες» είχαν μια αρκετά καλή σεζόν, και αυτό παρά το γεγονός ότι το 2019 ο λατρεμένος τεχνικός, Rafa Benitez, έφυγε. Τώρα όλοι είναι ήδη ευχαριστημένοι με τον Steve Bruce, ο οποίος στην αρχή υποδέχτηκε πολύ συγκρατημένα. Τώρα όλοι στο Σεντ Τζέιμς Παρκ περιμένουν να κλείσει τη συμφωνία για την πώληση του κλαμπ σε έναν νέο ιδιοκτήτη από τη Μέση Ανατολή, καθώς και μαζικές αγορές αστεριών παικτών ποδοσφαίρου. Ίσως όλες αυτές οι φήμες παρακινούν στην προσπάθεια εκείνους τους παίκτες που είναι τώρα στην αίτηση του συλλόγου. Πράγματι, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, παρά την έλλειψη καθηκόντων στο τουρνουά (η ομάδα βρίσκεται με σιγουριά στη μέση του βαθμολογικού πίνακα), δείχνει καλή φόρμα τον Ιούνιο. Κατάφερε να νικήσει «στεγνά» τη Σαουθάμπτον και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και με την Άστον Βίλα ισοφάρισαν μόλις 10 λεπτά πριν από το τελικό σφύριγμα.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραιτήθηκε εντελώς

Οι «πολίτες» μπορούν, όπως είπαμε προηγουμένως, να προετοιμάσουν τον διάδρομο πρωταθλήτριας για τη Λίβερπουλ. Για την προσωπική μονομαχία οι παίκτες του Merseysides θα βγουν πρωταθλητές: για πρώτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ ο νέος νικητής του κύριου βραβείου της σεζόν έγινε ξεκάθαρος μετά τον 31ο γύρο. Φαίνεται ότι ο Γιούργκεν Κλοπ μάτιασε την ομάδα του Γκουαρδιόλα: μετά από υπερβολικές νίκες έναντι της Άρσεναλ (3-0) και της Μπέρνλι (5-0), έχασε ξαφνικά από την Τσέλσι. Αν και οι παίκτες του Πεπ είχαν κατοχή της μπάλας τα 2/3 του χρόνου, αλλά το σκορ ήταν αρκετά δίκαιο. Η ειρωνεία είναι ότι το αποφασιστικό γκολ χάθηκε από πέναλτι, το οποίο «κερδήθηκε» από έναν από τους βετεράνους και τους ηγέτες των «πολιτών», τον Φερναντίνιο. Στην πρώην πρωταθλήτρια έλειπε και ο Aguero, χωρίς το ένστικτόο δολοφόνου στη μικρή περιοχή του Kepa δεν ήταν πια τόσο επικίνδυνα. Λοιπόν, τώρα μπορούν να ολοκληρώσουν τη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ και να σκέφτονται το Champions League. Τι σχεδιάζουν στο Etihad ως προς το κύπελλο;

Προηγούμενοι αγώνες

Πέρυσι η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κατάφερε να διακόψει την κυριαρχία των «πολιτών» στις προσωπικές τους συναντήσεις. Τον Ιανουάριο του 2019 οι «καρακάξες» κέρδισαν κιόλας, ενώ το Νοέμβριο στο Σεντ Τζέιμς Παρκ σημειώθηκε το εντυπωσιακό 2:2.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων αναμένουν μόνο νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά μήπως εκτιμούν πολύ χαμηλά τις δυνατότητες της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ, που είχε πολύ καλή εμφάνιση το καλοκαίρι; Είναι σίγουρα σε θέση να αποφύγει τη συντριπτική ήττα (απόδοση – 1,62). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *