The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ εναντίον Άρσεναλ: προγνωστικά για στοίχημα

Ньюкасл-Арсенал-16.05_cr

Πρωτάθλημα Αγγλίας

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

St. James’ Park

Το απόγευμα της Δευτέρας θα δούμε έναν ακόμη αγώνα της τριακοστής έβδομης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Νιούκασλ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ.

Νιούκασλ Γιουνάιτεντ

Δέκατη τέταρτη θέση, 43 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 40:61 – παρά το δύσκολο ξεκίνημα της σεζόν, η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό και να κερδίσει τη θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε μεγάλο βαθμό χάρη στις νίκες επί της Λέστερ (2:1), της Κρίσταλ Πάλας (1:0) και της Νόριτς (3:0). Στη συνέχεια οι «καρακάξες», όπως ήταν αναμενόμενο, ηττήθηκαν από τη Λίβερπουλ (0:1) και τη Μάντσεστερ Σίτι (0:5).

Άρσεναλ

Την προηγούμενη μέρα, η Άρσεναλ έχασε συντριπτικά 0:3 από την Τότεναμ, αλλά ταυτόχρονα παρέμεινε τέταρτη με 66 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 56:45. Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν το φιάσκο στο ντέρμπι, οι «κανονιέρηδες» έσπασαν εναλλάξ την αντίσταση των Τσέλσι (4:2), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3:1), Γουέστ Χαμ (2:1) και Λιντς (2:1).

Πρόβλεψη

Σε αυτή την περίπτωση, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα στην Άρσεναλ, η οποία δεν μπορεί πλέον να χάσει βαθμούς για να μπει στην πρώτη 4άδα. Δεν νομίζω ότι η Νιούκασλ Γιουνάιτεντ θα αποτρέψει πολύ τους φιλοξενούμενους από τη νίκη, γιατί ακόμα δεν ξέρουν πώς να αντισταθούν στους κορυφαίους αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *