The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιούελς Ολντ Μπόις εναντίον Ουνιόν Σάντα Φε: προγνωστικά για στοίχημα

НьюэллзОлдБойз-УниконСанта-Фе-08.11

Πρωτάθλημα Αργεντινής

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 9:54 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Marcelo Alberto Bielsa

Τη Δευτέρα οι παίκτες αρχίζουν να φτάνουν στις εθνικές τους ομάδες και στις περισσότερες χώρες η σεζόν θα σταματήσει για σχεδόν 2 εβδομάδες. Αλλά όχι στην Αργεντινή, η περιοδεία θα συνεχιστεί εκεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Το βράδυ θα παίξουν η Νιούελς Ολντ Μπόις με την Ουνιόν (Σάντα Φε). Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ξεφύγουν από το κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά θα τους δώσουν βαθμούς η μεσαία ομάδα της κατάταξης;

Η Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται τώρα κοντά στον πάτο της βαθμολογίας.

Οι «λεπροί» πυροβολούν περιοδικά. Έχουν μάλιστα 6 τίτλους πρωταθλήματος. Αλλά το τελευταίο από αυτά χρονολογείται από το 2013. Όμως τα τελευταία χρόνια η ομάδα ήταν το μέγιστο μεσαία στην κορυφαία κατηγορία της Αργεντινής. Και τώρα υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί, αν όχι στο κάτω μέρος της βαθμολογίας, άλλα στην τελευταία τριάδα. Στην ουσία εκεί θα ήταν τώρα, τρίτοι από το τέλος, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την Independiente στον τελευταίο γύρο. Αλλά, πρώτα, ο Ρομάν Μπράβο σημείωσε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι ήδη στο 94ο λεπτό. Δεύτερον, πριν από αυτό, μόνο 2 βαθμοί είχαν κερδηθεί σε 6 ματς.

Η Ουνιόν Σάντα Φε μπορεί απλώς να παίξει χαλαρά τη σεζόν

Η ομάδα, θα έλεγε κανείς, έχει ανεβάσει ρυθμούς. Αν στο πρωτάθλημα 2019/2020 ήταν μόλις 16οι, τώρα μπόρεσαν να ανέβουν δυο σκαλιά ψηλότερα. Ωστόσο, πλέον το πρωτάθλημα της Αργεντινής έχει πολύ μεγάλη πυκνότητα. Ακόμη και με 25 βαθμούς μετά από 19 ματς, είναι πολύ νωρίς να χαλαρώσουν. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Σάντα Φε δεν το κάνει ιδιαίτερα. Αντίθετα, ο σύλλογος δείχνει πλέον αρκετά μαχητικός, και κερδίζει δυναμικά βαθμούς. Η νίκη της περασμένης Κυριακής επί της Ροζάριο Σέντραλ ήταν η 4η σε 7 από τις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας. Χάρη σε αυτό, κατάφεραν να αποκτήσουν μια αρκετά άνετη απόσταση από τους αουτσάιντερ. Φυσικά, είναι ήδη πιο δύσκολο να διατηρήσει τη συγκέντρωση, αλλά, από την άλλη, το θάρρος γίνεται μια καλή βοήθεια για την Ουνιόν στο τέλος της κλήρωσης.

Προηγούμενοι αγώνες

Την τελευταία δεκαετία έχουν γίνει 11 συναντήσεις μεταξύ των ομάδων και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε αυτές. Βέβαια σε τελευταίους αγώνες οι σύλλογοι έφερναν ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Οι Νιούελς Ολντ Μπόις δεν είναι τόσο καλοί αυτές τις μέρες και οι φιλοξενούμενοι από τη Σάντα Φε θα πρέπει να το εκμεταλλευτούν. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Ουνιόν σε αυτή τη συνάντηση με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *