The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Κολούμπους Κρου: πρόβλεψη για τον αγώνα

New York Red Bulls - Columbus Crew-12.11

MLS

Red Bull Arena“, Χάρισον

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα του προημιτελικού των πλέι-οφ του MLS η Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς θα φιλοξενεί την Κολούμπους Κρου στην έδρα της. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, αλλά θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι στο πρώτο παιχνίδι η Κολούμπους Κρου νίκησε στην έδρα της τους αντιπροσώπους της μεγαλουπόλεως με σκορ 1:0.

Νικητές της Ανατολής

Η Νιου Γιόρκ Ρεντ Μπουλς κέρδισε το Ανατολικό τμήμα του MLS της σεζόν 2018. Στους 34 γύρους οι ταύροι κατάφεραν να κερδίσουν 71 βαθμούς, προσπερνώντας την Ατλάντα σε δύο βαθμούς. Συνολικά στην έδρα της στο κανονικό πρωτάθλημα η Ρεντ Μπουλς πραγματοποίησε 17 αγώνες, στους οποίους σημείωσε 43 βαθμούς, έχοντας κερδίσει σε 14 παιχνίδια με μία ισοπαλία και δύο ήττες, 36:10 είναι η διαφορά τερμάτων. Είναι φανερό ότι τα εντός έδρας παιχνίδια η Ρεντ Μπουλς παίζει εύκολα, σίγουρα οι ταύροι θα κάνουν ό, τι μπορούν για να νικήσουν την Κολούμπους εντός έδρας και να προχωρήσουν πέρα στο δίχτυο.

Κολούμπους Κρου

Η Κολούμπους Κρου έπαιζε πολύ άσχημα εκτός έδρας στο πλαίσιο του κανονικού πρωταθλήματος MLS. Σε 17 παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις φορές με 9 ήττες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 11:24. Χτυπάει το μάτι η κακή αποτελεσματικότητα, ενώ χάνουν πολλά. Σίγουρα απ’ αυτή τη αδυναμία της Κολούμπους θα επωφεληθεί ο ισχυρός αντίπαλος.

Πρόβλεψη

Η Ρεντ Μπουλς έχει εξαιρετικές στατιστικές εντός έδρας, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν τον επερχόμενο αγώνα, θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να μειώσουν το χάντικαπ και να αποκλείσουν τον αντίπαλο. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στη Ρεντ Μπουλς είναι ορατό με γυμνό μάτι, η Ρεντ Μπουλς από το πρώτο λεπτό θα επιτεθεί στο τέρμα του αντιπάλου και σίγουρα θα σκοράρει γρήγορο γκολ. Η δωρεάν πρόβλεψη: η Ρεντ Μπουλς θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *