The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Σίτι εναντίον Σικάγο Φάιαρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

NewYorkCity-ChicagoFire-22.07

MLS

Yankee Stadium, πόλη της Νέας Υόρκης

Ημερομηνία αγώνα:  22/07/2017 09:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στο πλαίσιο του επόμενου γύρου της MLS θα πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση – Νιου Γιορκ Σίτι εναντίον Σικάγο Φάιαρ. Και οι δύο ομάδες είναι στον ηγετικό όμιλο, η Σικάγο είναι εντελώς ηγέτης του Ανατολικού γκρουπ, και γενικώς πρωταθλήματος. Η Νιου Γιορκ Σίτι έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει το επερχόμενο παιχνίδι, να πλησιάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ηγέτη.

Καλό κομμάτι

Η Νιου Γιορκ Σίτι στους τέσσερις τελευταίους αγώνες κατάφερε να κερδίσει τρεις φορές, και σημείωσε μία ήττα. Ήταν ισχυρότερη της Σιάτλ, Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, Μινεσότα, αλλά στον τελευταίο γύρο έχασε από Βανκούβερ με σκορ 2:3. Στην κατάταξη της MLS η Νιου Γιορκ Σίτι βρίσκεται στην τρίτη θέση, στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχουν 33 βαθμοί, -5 μονάδες διαφορά από τον ηγέτη Σικάγο Φάιαρ.

Ο ηγέτης της MLS

Η Σικάγο Φάιαρ αυτή τη σεζόν δείχνει πολύ αξιοπρεπή αποτελέσματα, δικαίως καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη Ανατολικής Περιφέρειας, και γενικώς της MLS. Εκτός έδρας οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι στην τρέχουσα περιοδεία έπαιξαν 9 αγώνες, στους οποίους σημείωσαν δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 10:15. Εκτός έδρας στατιστικά στοιχεία της Σικάγο είναι λίγο καλύτερα από το μέσο όρο, αλλά δεν είναι καθόλου τέλεια.

Πρόβλεψη

Η Νιου Γιορκ Σίτι έχει πολύ λίγο χρόνο για ξεκούραση μεταξύ αγώνων με Τορόντο και Σικάγο, οπότε θα παίξουν με τελευταίες τους δυνάμεις, ενώ η Σικάγο, που δεν έχει τα καλύτερα στατιστικά εκτός έδρας, θα είναι ευτυχισμένη και με ισοπαλία, παρά το γεγονός ότι η Φάιαρ αυτή τη στιγμή είναι ο ηγέτης της MLS. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στο παιχνίδι χαμηλής παραγωγικότητας έχει μια καλή ευκαιρία να περάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψή για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο κάτω από 3,5 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *