The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-NewYorkRedBulls-NewYorkCity-15.07

MLS

Red Bull Arena, Χάρισον

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Δευτέρας 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένας από τους αγώνες του κύριου μέρους του MLS, όπου μας περιμένει το ντέρμπι της Νέας Υόρκης – η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς θα φιλοξενεί στην έδρα της τη Νιου Γιορκ Σίτι. Αυτές είναι εξαιρετικές ομάδες οι οποίες είναι γείτονες στην κατάταξη. Έτσι δεν θα υπάρχει απλό παιχνίδι εδώ, γι’ αυτό σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Νιου Γιορκ Σίτι.

Πάρα πολλές αστοχίες

Αυτή τη στιγμή η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς βρίσκεται μόνο στην 6η θέση της Ανατολικής διάσκεψης, αν και απ’ αυτήν αναμένανε σαφώς περισσότερο. Στους 19 αγώνες η ενδεκάδα του Chris Armas κατάφερε να σημειώσει 4 ισοπαλίες και 7 ήττες (πάρα πολύ). Επιπλέον, τώρα οι “Red Bulls” δεν βιώνουν την καλύτερη περίοδο, επειδή έχασαν τρεις φορές, έπαιξαν ισοπαλία με την Ατλάντα (3:3) και κέρδισαν Σικάγο (3:1) στους τελευταίους 5 αγώνες. Δηλαδή, τώρα η ομάδα χάνει πάρα πολύ.

Σπάνιες αποτυχίες υποκινούν την ομάδα

Ταυτόχρονα, η Νιου Γιορκ Σίτι καταλαμβάνει την 5η θέση της Ανατολικής διάσκεψης, αν και σε γενικές γραμμές η ομάδα παίζει μια τάξη μεγέθους καλύτερα. Αν και αυτή τη σεζόν ο σύλλογος έκανε επίσης πολλές αποτυχίες: 8 ισοπαλίες και 2 ήττες σε 17 γύρους. Δηλαδή, αποδεικνύεται ότι αυτή τη σεζόν οι παίκτες του Domenech Torren σχεδόν δεν χάνουν. Ωστόσο, μία από τις ήττες σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν οι “πολίτες” εντός έδρας έχασαν από την Πόρτλαντ 0:1. Αλλά αποτελεί ήδη το παρελθόν. Πριν από αυτή την ήττα η Σίτι κέρδισε 5 αγώνες στη σειρά, και δια μέσω του ύψους.

Πρόβλεψη

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς είναι γενικά καλή, αλλά τώρα φαίνεται πολύ αδύναμη. Ωστόσο, εντός έδρας οι “κόκκινοι ταύροι” εξακολουθούν να ευχαριστούν τους οπαδούς τους, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο για τους “πολίτες” να κερδίσουν βαθμούς. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Νιου Γιορκ Σίτι σκοράρει πολλά και παντού, αλλά αγαπά να χάνει εκτός έδρας. Ως εκ τούτου, προτείνουμε να ποντάρετε στα γκολ από κάθε πλευρά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *