The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς εναντίον Ατλάντα Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нью-ЙоркРедБуллз-Атланта-01.07

MLS

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, 3:00 π.μ.

Ρεντ Μπουλ Αρένα

Στο πλαίσιο της Ανατολικής Περιφέρειας MLS θα προσπαθήσουν να καθορίσουν τους ισχυρότερους μεταξύ τους οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

Η Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς παίζουν θαυμάσια στην έδρα τους, όπου πρόσφατα συνέτριψαν την DC United με 4-1 και τη Τορόντο με 2-0. Ενώ εκτός έδρας σημειώθηκαν ήττες 0:2 από την Inter Miami, 0:2 από τη Charlotte και 0:2 από τη Los Angeles FC. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα τέταρτη θέση με 26 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 26:19.

Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Δέκατη θέση, 19 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 23:22 – με τέτοιους δείκτες, η Ατλάντα είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τη ζώνη των πλέι οφ. Στο πρόσφατο παρελθόν οι Ερυθρόμαυροι νίκησαν 2:0 την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην αντίσταση των New England Revolution (2:2), Nashville (2:2), Columbus (1:2) και Toronto (1:2).

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια ηι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς κυριάρχησε στην Ατλάντα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν θα εκπλαγώ αν ακόμη και τώρα οι Red Bulls χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά τον παράγοντα της έδρας τους για να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *