The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον εναντίον Ορλάντο Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Нью-ИнглендРеволюшн-Орландо-16.06

MLS

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022, 2:30 π.μ.

Στάδιο Gillette

Στον αγώνα της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής του MLS θα αναμετρηθούν Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον και Ορλάντο Σίτι.

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον

Η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις, δεν γνώριζε την πίκρα της ήττας. Μετά τα παιχνίδια με Columbus (2:2), Atlanta (2:2), Cincinnati (3:2), Philadelphia (1:1) και Sporting Kansas City (2:1), οι Revolutionaries βρέθηκαν στην ένατη θέση με 19 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 24:24.

Ορλάντο Σίτι

Οι δείκτες της Ορλάντο Σίτι δεν είναι πολύ καλύτερα: 21 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 17:20 και πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο ορατό παρελθόν τα «λιοντάρια» νίκησαν τη Σαρλότ (2:1) και τη Τορόντο (1:0), αλλά ταυτόχρονα συνάντησαν σοβαρή αντίσταση από Μόντρεαλ (1:4), Όστιν (2:2) και Ντάλας (1:3).

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν μπορούν να καυχηθούν για αξιόπιστα αμυντικά σχήματα. Η πρόβλεψή μου είναι: σε αυτή την αντιπαράθεση θα δούμε ανταλλαγή ακριβών χτυπημάτων (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *