The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιον εναντίον Μινεσότα Γιουνάιτεντ: προγνωστικά για στοίχημα

Нью-ИнглендРеволюшн-Миннесота-20.06

MLS

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, 12:00 π.μ. Στάδιο Gillette

Στάδιο Gillette

Στον επόμενο αγώνα υπό την αιγίδα του MLS θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιον και η Μινεσότα Γιουνάιτεντ.

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιον

Η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιον αγωνίζεται στην Ανατολική Περιφέρεια, όπου μετά από δεκαπέντε αγώνες κέρδισε 20 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 25:25 και βρέθηκε στην έκτη θέση. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, οι Επαναστάτες νίκησαν τη Σινσινάτι (3:2) και τη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι (2:1), ενώ σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με την Ατλάντα, 1:1 με τη Φιλαδέλφεια και 1:1 με την Ορλάντο Σίτι.

Μινεσότα Γιουνάιτεντ

Παράλληλα, η Μινεσότα νίκησε την Ντάλας (2:1), αλλά οι αναμετρήσεις με Σινσινάτι (0:1), Σιάτλ (1:3), Λος Άντζελες Γκάλαξι (1:1) και Νέα Υόρκη (0:1) δεν ήταν τόσο ρόδινες. Ως αποτέλεσμα, η πτώση στην ένατη θέση της Δύσης με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 15:15.

Πρόβλεψη

Η Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολιούσιον έχει σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της Μινεσότα στους εντός έδρας αγώνες και στην τρέχουσα φάση της σεζόν φαίνεται πολύ πιο σταθερή. Η πρόβλεψή μου είναι: οι γηπεδούχοι θα συμπληρώσουν τον κουμπαρά τους με άλλους τρεις βαθμούς (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *