The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιουκάστλ Τζέτς εναντίον Μελβούρνη: Πρόβλεψη για τον αγώνα

НьюкаслДжетс-МельбурнСити-23.03b

Α-Λγικ Αυστραλίας

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, 10:30 π.μ. (ώρα Ελλάδος)

Νιούκασλ Ιντερνάσιοναλ Σπορτς Σέντερ

Ο εικοστός έκτος γύρος του πρωταθλήματος της Αυστραλίας θα μας δώσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Νιουκάστλ Τζέτς και Μελβούρνη Σίτι.

Νιουκάστλ Τζέτς

Ενάτη θέση, 21 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 24:38 – αυτή η σεζόν δεν πάει καλά για την Νιουκάστλ Τζέτς. Τον περασμένο μήνα η ομάδα κέρδισε νίκη 3:0 επί της Αδελαΐδας και 2:1 επί της Περθ Γκλόρι, καθώς έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Sydney Wanderers και 1:1 με την Μελβούρνη Βίκτορι. Αλλά στο προηγούμενο Σαββατοκύριακο ήταν 0:1 με την Brisbane Roar.

Μελβούρνη

Η Μελβούρνης κηρύττει ανοιχτό ποδόσφαιρο, χάρη στο οποίο είναι η δεύτερη με 40 πόντους στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 41:32. Έχοντας χάσει 0:1 από την Γουέλινγκτον Φοίνιξ, οι ερυθρόλευκοι έβγαλαν τέσσερις συνεχόμενες επιτυχημένες συναντήσεις με την Brisbane Roar (1:0), την Περθ Γκλόρι (3:2), την Sydney Wanderers (1:1) και την Central Coast Mariners (4:2).

Πρόβλεψη

Σε αυτόν τον αγώνα θα δώσω προτεραιότητα στους φιλοξενούμενους που κινούνται πολύ καλύτερα στην απόσταση του τουρνουά. Θεωρητικά, η Νιουκάστλ Τζέτς θα μπορούσε να πιάσει ισοπαλία, αλλά όχι περισσότερο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μελβούρνης με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *