The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιμ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nimes-PSG-01.09

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Stade des Costières

Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2018, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το απόλυτο ντεμπουτάντ της ελίτ φιλοξένει τον κύριο ηγεμόνα της χώρας των τελευταίων χρόνων. Φαίνεται ότι το αποτέλεσμα του αγώνα είναι ξεκάθαρο. Αλλά στην αρχή της σεζόν η Νιμ εξέπληξε ολόκληρη τη Γαλλία με το παραγωγικό και ατρόμητο παιχνίδι της, το οποίο θα προσπαθήσει να παρουσιάσει και το Σάββατο.

Έξι βαθμούς σε τρεις γύρους είναι ένα άξιο ξεκίνημα για τον νεοεισερχόμενο της Λιγκ 1 Γαλλίας. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει με όμορφο στυλ 4:3 την Ανζέ και 3:1 τη Μαρσέιγ. Αλλά στον τελευταίο γύρο οι «κροκόδειλοι» έχασαν εκτός έδρας από τη Τουλούζ με σκορ 0:1. Τώρα πρέπει να παίξουν ίσως τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, στον οποίο η Νιμ θα προσπαθήσει να αποδείξει τον εαυτό της από την καλύτερη πλευρά.

Η ΠΣΖ ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες στη σειρά. Πρώτα οι Παριζιάνοι δεν άφησαν ευκαιρίες στην Καέν 3:0 και στη συνέχεια νίκησαν την Γκινγκάμπ και την Ανζέ με το ίδιο σκορ 3:1. Μέχρι στιγμής η ενδεκάδα του Τουχέλ δείχνει πολύ σκληρό παιχνίδι στην επίθεση, και στην άμυνα δεν είναι εντελώς άψογη. Κάτι που, ωστόσο, δεν εμποδίζει στη ΠΣΖ να κερδίζει μία νίκη μετά την άλλη.

Πρόβλεψη

Και σε αυτόν τον γύρο οι Παριζιάνοι με μεγάλη πιθανότητα θα γράψουν στο ενεργητικό τους τρεις ακόμη βαθμούς. Αν η Νιμ παίξει γενναία στην επίθεση, κινδυνεύει να χάσει πολλά από τους φιλοξενούμενους. Αλλά το δικό τους στόχο του γοήτρου οι γηπεδούχοι σίγουρα θα σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,792.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *