The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιμ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

MARSEILLE, FRANCE - MARCH 06: Dario Benedetto of Olympique Marseille reacts with teammates during the Ligue 1 match between Olympique Marseille and Amiens SC at Stade Velodrome on March 6, 2020 in Marseille, France.  (Photo by Guillaume Ruoppolo - OM/Olympique de Marseille via Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σταντ ντε Κοστιέρ

Στη Γαλλία, όπως και σε πολλά άλλα κορυφαία πρωταθλήματα, ένας νέος γύρος ξεκινά την Παρασκευή το βράδυ. Αυτή τη φορά στη Λιγκ 1 η Μαρσέιγ θα παίξει πρώτη. Αν και έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, θα επισκεφθεί τη Νιμ μετά από 3 ημέρες. Θα καταφέρει η ομάδα του Villas-Boas ένα τέτοιο φορτίο;

Η Νιμ δεν ευχαριστεί τους θαυμαστές τον τελευταίο καιρό

Οι «κροκόδειλοι» θα μπορούσαν να αποκλειστούν από τη Λιγκ 1, αλλά, η τους έσωσε απόφαση των διοργανωτών την άνοιξη, πρώτον, να μην τελειώσει η σεζόν και, δεύτερον, να διατηρήσουν την 18η θέση στην ελίτ. Στο νέο διαγωνισμό, οι παίκτες  του Jerome Arpinon ξεκίνησαν με νίκη 4-0 επί της Μπρεστ, και μετά είχαν σερί από 3 γύρους χωρίς ήττα. Όμως, ξεκινώντας από το δεύτερο μισό του φθινοπώρου, ο σύλλογος άρχισε να παρακμάζει. Στους τελευταίους 6 αγώνες έχει σημειώσει 5 ήττες με μόνο 1 νίκη, ελάχιστη στην έδρα της Ρεμς. Την περασμένη Κυριακή, αφού έχασε 0-3 από τη Μονακό, ο Νιμ έπεσε στην 16η θέση. Η απόσταση από την Λοριάν στη ζώνη υποβιβασμού είναι μόνο 3 βαθμοί.

Η Μαρσέιγ προσπαθεί στην εγχώρια σκηνή να αντισταθμίσει την αποτυχία στο Champions League

Η Ολιμπίκ μόλις την Τρίτη έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Villash-Boash το χαρακτήρισε «αξιολύπητη εκστρατεία», όχι τυχαία, εκεί οι Γάλλοι σημείωσαν μια αντι-ρεκόρ σειρά, η οποία διακόπηκε μόνο την Τρίτη. Αλλά στο Λιγκ 1 Γαλλίας τα πράγματα σίγουρα βελτιώνονται. Στους χαμένους βαθμούς η ομάδα είναι μπροστά από όλους, συμπεριλαμβανομένης της ΠΣΖ, η οποία έχει να κερδίσει δύο φορές. Οι «Provençal» έχουν καλό νικηφόρο σερί στην εγχώρια αρένα. Η νίκη 3:1 επί της Ναντ ήταν η 4η συνεχόμενη. Ο Florian Tauvin άνοιξε το σκορ με τα «καναρίνια» στο 2ο κιόλας λεπτό. Τώρα ο 27χρονος μέσος έχει 4 γκολ και 5 ασίστ σε 10 αγώνες της νέας κλήρωσης. Ταυτόχρονα, το συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή υπολογίζεται μόνο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τα αφεντικά του συλλόγου φοβούνται ότι το 2021 θα πάει κάπου δωρεάν. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την ετοιμότητα της Μίλαν να παρέχει σε ποδοσφαιριστή από τη Γαλλία συμβόλαιο με μισθό 3 εκατομμύριων.

Προηγούμενοι αγώνες

Αμέσως μετά την επιστροφή της Νιμ στην ελίτ, κατάφερε να νικήσει την Μαρσέιγ εντός έδρας. Οι υπόλοιποι 9 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων 3, έληξαν με νίκες της Ολίμπικ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Νιμ δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα, ενώ η Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του πρωταθλήματός της, φαίνεται έτοιμη για μάχη. Σας προτείνουμε να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενουμένων με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *