The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιγηρία εναντίον Νότια Αφρική: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Nigeria-SouthAfrica-10.07

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Προημιτελικός

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Διεθνές Στάδιο Κάιρο, Κάιρο

Την Τετάρτη το απόγευμα, 10 Ιουλίου, στο Κάιρο θα διεξαχθεί ο δεύτερος ημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, στο οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και της Νότιας Αφρικής. Αυτές οι εθνικές είναι διαφορετικού επιπέδου, αλλά καμία απ’ αυτές δεν φιλοδοξεί το τίτλο στο πρωτάθλημα. Επομένως, συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Νιγηρία – Νότια Αφρική.

Η δυνατότητα είναι αρκετά μεγάλη

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Νιγηρίας απέχει πολύ από τα καλύτερα της χρόνια, αλλά κι αυτή η σύνθεση μπορεί να κάνει πολλά. Στη φάση των ομίλων οι παίκτες του Gernaught Rohr είχαν κάποια προβλήματα στον αγώνα με την εθνική της Μαδαγασκάρης, χάνοντας με σκορ 0:2. Σε άλλους αγώνες οι Νιγηριανοί έδειξαν τη δύναμή τους, αλλά κέρδισαν μόνο με σκορ 1:0 το Μπουρούντι και τη Γουινέα. Στα πλέι-οφ η ομάδα έπαιξε με την ισχυρή εθνική του Καμερούν, και στο τέλος κέρδισε 3:2. Ήταν ωραίος αγώνας που έδειξε τις αδύναμες πλευρές και των δύο αντιπάλων…

Το ότι πέρασαν τους Αιγυπτίους ήταν ειλικρινές θαύμα

Ταυτόχρονα, η ομάδα της Νοτίου Αφρικής προκάλεσε ειλικρινά έκπληξη όταν έφτασε στα προημιτελικά, διότι στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ η ομάδα νίκησε την εθνική Αιγύπτου (1:0). Ήταν απίστευτα δύσκολο να γίνει, δεδομένου του στυλ του παιχνιδιού των Νοτιοαφρικανών – το παιχνίδι με δεύτερο αριθμό με λίγες πιθανότητες. Ωστόσο, αυτό το στάδιο έχει ήδη περάσει. Αν θυμηθούμε τη φάση των ομίλων, οι παίκτες του Stuart Baxter φαίνονταν πολύ αδύναμοι. Ναι, οι «τύποι» κατάφεραν να νικήσουν την εθνική ομάδα της Ναμίμπιας (1:0), αλλά οι ήττες από τις εθνικές ομάδες της Ακτής Ελεφαντοστού (0:1) και Μαρόκου (0:1) δεν είναι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Νιγηρίας είναι ειλικρινά καλύτερη από την εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής, που φαίνεται ακόμα και από τα αποτελέσματα των εθνικών ομάδων στο τρέχοντα τουρνουά. Ωστόσο, για το ίδιο το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι οι Νοτιοαφρικανοί απλά θα δέχονται χτυπήματα και δεν πρέπει να υπολογίζετε στη νίκη τους. Πιθανότατα, οι “τύποι” θα παίξουν με το δεύτερο αριθμό, ενώ οι “σουπερ αετοί” ξέρουν να χρησιμοποιήσουν αυτή την κατάσταση προς όφελός τους. Έτσι είναι πιο λογικό να στοιχηματίσετε εδώ σε επίσημους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: πρόκριση της Νιγηρίας με απόδοση 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *