The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιγηρία εναντίον Γουινέα: πρόβλεψη για τον αγώνα

004-Nigeria-Guinea-26.06

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος B – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Alexandria Stadium

Τετάρτη, 26 Ιονίου 2019,5:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νιγηρία

Η εθνική ομάδα της Νιγηρίας πέρυσι δεν προκρίθηκε από τον όμιλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χάνοντας από την Αργεντινή στον τελευταίο αγώνα. Αλλά στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής το 2019 η ομάδα των Super αετών πήρε την πρώτη θέση στο κουαρτέτο, σημειώνοντας 13 βαθμούς. Οι Νιγηριανοί προσπέρασαν τη Νότια Αφρική, τη Λιβύη και τις Σεϋχέλλες. Στον πρώτο αγώνα στο KAN η Νιγηρία νίκησε το Μπουρούντι (1:0) και κατέκτησε προσωρινά την πρώτη θέση.

Γουινέα

Η εθνική ομάδα της Γουινέας για πολύ καιρό έχει να βγει σε σοβαρά διεθνή πρωταθλήματα. Ως εκ τούτου, το τρέχον Κύπελλο των Εθνών Αφρικής για αυτούς σαν μια ανάσα καθαρού αέρα. Στα προκριματικά η Γουινέα κέρδισε την πρώτη θέση χωρίς να χάσει ούτε μία φορά. Έχουν προσπεράσει στον όμιλο την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και τη Ρουάντα. Στο ντεμπούτο του Κυπέλλου η Γουινέα έπαιξε ισοπαλία με την εθνική της Μαδαγασκάρης (2:2), αν και έχασε προηγούμενους από την Αίγυπτο (3:1) και τον Μπενίν (0:1) σε φιλικούς αγώνες.

Πρόβλεψη

Η εθνική Γουινέας στο στάδιο των προκριματικών έδειξε ένα αξιοπρεπές επίπεδο σε αμυντική γραμμή. Ωστόσο, στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής η εθνική της Μαδαγασκάρης κατάφερε να σκοράρει δύο φορές στο τέρμα τους, πράγμα που δείχνει την απειρία των παικτών. Η Νιγηρία έχει πολύ έμπειρη σύνθεση, η οποία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την ταχεία ομάδα της Γουινέας. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Νιγηρίας.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *