The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νιγηρία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Nigeria-Argentina-26.06 (1)

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής βρίσκεται σχεδόν στο χείλος της αβύσσου, η ομάδα του Jorge Sampaoli είναι πιθανό να αποκλειστεί από το τουρνουά μετά τη φάση των ομίλων, η μόνη δυνατότητα για να αποφευχθεί αυτό είναι να κερδίσει την εθνική της Νιγηρίας την επόμενη Τρίτη, κατά προτίμηση με μεγάλο σκορ, ​​είναι επίσης σημαντικό η Ισλανδία να μην κερδίσει τους Κροάτες στο παράλληλο παιχνίδι.

Δύο διαφορετικοί αγώνες

Η εθνική της Νιγηρίας στον πρώτο γύρο της φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου φαινόταν αρκετά αδύναμη στον αγώνα ενάντια στους Κροάτες. Ως αποτέλεσμα, οι Ευρωπαίοι ήταν ισχυρότεροι από τους Αφρικανούς, κερδίζοντας τους “σουπεραετούς” με αποτέλεσμα 2:0. Στο δεύτερο παιχνίδι το προπονητικό επιτελείο του Ρορ κάνει προσαρμογές, οι Νιγηριανοί φαίνεται να είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα όσον αφορά την κίνηση, την επιθυμία. Ενεργοποίηση φέρνει τους καρπούς της, ο Musa σκόραρε στο 49ο και 75ο λεπτά μετά τα ασίστ των Μόουζες και Κένεθ Ομερούο και έφερε στην ομάδα του πειστική νίκη.

Στην άκρη της αβύσσου

Η ομάδα της Αργεντινής απογοητεύει και πάλι. Η ομάδα του Jorge Sampaoli με μεγάλη δυσκολία ξεπέρασε το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στη συνέχεια, πραγματοποίησε μια σειρά από θαμπούς φιλικούς αγώνες, όπου σημείωσε δύο ήττες, συμπεριλαμβανομένου του μελλοντικού αντιπάλου, εθνικής Νιγηρίας 2:4. Στον πρώτο γύρο οι “Albiselest” ήταν σε θέση να κερδίσουν μόνο ένα βαθμό στον αγώνα ενάντια στους Ισλανδούς, αν και πρώτοι ανοίξανε το σκορ. Στο δεύτερο γύρο ο Μέσι και οι εταίροι του έχασαν από τους Κροάτες, οι οποίοι προκαλούν αίσθηση συνέχεια στη Ρωσία.

Πρόβλεψη

Η εθνική της Αργεντινής θα πρέπει να συνέλθει, γιατί πολλά ακόμα εξαρτώνται από τον εαυτό τους. Για την πρόκριση στα πλέι-οφ οι Νοτιαμερικανοί πρέπει να νικήσουν τους Νιγηριανούς με μεγάλο σκορ. Το έργο δεν είναι απλό, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ανέφικτο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Αργεντινής θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *