The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νεφτσί Μπακού εναντίον Ολυμπιακός: προγνωστικά για στοίχημα

Омония-Олимпиакос-29.09b

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bakcell Arena

Την Τετάρτη το Champions League θα σας ευχαριστήσει με πληθώρα ποδοσφαιρικών αγώνων. Επιπλέον, το αποτέλεσμα παραμένει επίσης σημαντικό, διότι πρόκειται για δεύτερη φάση όπου θα αποφασιστεί ποιος θα πάει στον επόμενο γύρο. Θα υπάρξει ίντριγκα στο Μπακού, όπου θα πολεμήσουν η Νεφτσί και ο Ολυμπιακός. Έχει ο εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν μια ευκαιρία;

Η Νεφτσί Μπακού δεν εντυπωσιάζει προς το παρόν

Η ομάδα του Μπακού έγινε η πρωταθλήτρια του Αζερμπαϊτζάν στην τελευταία κλήρωση, επιτέλους κατάφεραν να προσπεράσουν την Καραμπάχ. Στην κλήρωση ο πρώτος κιόλας αντίπαλος ήταν ο γείτονας, εκπρόσωπος της Γεωργίας, Ντιμανό Τιφλίδας. Φυσικά, ολόκληρη η δημοκρατία ήταν ικανοποιημένη με το γεγονός ότι καταφέρανε να νικήσουν τόσο εκτός έδρας όσο και εντός. Με το ίδιο σκορ κιόλας 2-1. Σκόραραν οι ίδιοι: ο Alekserov στο παιχνίδι και ο Makhmudov από το πέναλτι. Αλλά στον Πειραιά και οι δύο παρέμειναν σιωπηλοί, ωστόσο, η διαφορά είναι ακόμα ελάχιστη. Το θάρρος πρέπει να βοηθάει εντός έδρας, η Νεφτσί Μπακού, όπως όλοι οι Καυκάσιοι, εξαρτάται πολύ από την υποστήριξη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μη χαλάσει την αρχή της νέας σεζόν

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα δύο φορές στη σειρά. Δεδομένου ότι η χώρα είχε υψηλότερες βαθμολογίες ποδοσφαίρου, η ομάδα έπαιξε μόνο τον πρώτο επίσημο αγώνα της το 2021/2022 την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς, προφανώς, κατάφερε να προετοιμάσει καλά τους παίκτες του. Εκείνοι  έδειξαν υπέροχα τον εαυτό τους σε φιλικούς αγώνες. Και ξεκίνησαν καλά την εντός έδρας συνάντηση με τους Αζέρους. Στο τέλος της πρώτης μισής ώρας ο Madi Camara άνοιξε σκορ με ένα πέρασμα από τον Valbuena. Αλλά μετά ο ίδιος μετατράπηκε σε αντιήρωα, έχοντας λάβει «κόκκινη» πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ευτυχώς, ο Celik εγκατέλειψε την ομάδα του πριν από το διάλειμμα, οπότε την τελευταία μισή ώρα έπαιζαν σε ίσες συνθέσεις, 10 με 10. Ως αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να διατηρήσει το ελάχιστο νικηφόρο σκορ. Μόνο οι Έλληνες την περασμένη εβδομάδα φιλοξένησαν τη Νεφτσί Μπακού, στον «Γεώργιο Καραϊσκάκη». Ενώ τώρα του περιμένει όχι το ευκολότερο ταξίδι σε όχι λιγότερα καυτούς από τους δικούς τους οπαδούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Στις 21 Ιουλίου στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει 1-0, ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ των αντιπάλων.

Πρόβλεψη

Ακόμα και εντός έδρας ο Ολυμπιακός ήταν αρκετά ρεαλιστικός. Αλλά η Νεφτσί Μπακού δεν πρέπει να σπεύσει στο τέρμα του αντιπάλου. Πιθανότατα, ο αγώνας της δεύτερης φάσης δεν θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από ό, τι στον Πειραιά. Σας συνιστούμε να ποντάρετε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,95.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *