The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νέμαν Γκρόντνο εναντίον Energetik-BGU Μινσκ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Неман-Энергетик-БГУ-24.04b

Πρωτάθλημα Λευκορωσίας

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νέμαν Γκροντνο

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά, έχοντας βρεθεί στα πρόθυρα υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ της Λευκορωσία. Οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα, από τους πρώτους γύρους ηγήθηκαν απροσδόκητα στην κατάταξη, αλλά στη συνέχεια υπέστησαν δύο ήττες στη σειρά, χάνοντας την κατάστασή τους ως φαβορί. Ποιος θα μπορέσει να κερδίσει αυτήν την αναμέτρηση;

Νέμαν Γκρόντνο στα πρόθυρα του υποβιβασμού

Η νίκη στον δεύτερο γύρο επί της Βίτεμπσκ (2:0) παραμένει η μόνη για τους «κιτρινοπράσινους» αυτή τη σεζόν. Ξεκίνησαν με ήττα από την Ίσλοτς (0:1), στις αρχές Απριλίου έπαιξαν ισοπαλία με τη Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (0:0) και την Μπελσίνα Μπομπρούισκ (1:1). Το περασμένο Σαββατοκύριακο οι παίκτες του Igor Kovalevich υπέστησαν ήττα στο Μινσκ, χάνοντας από την Ντιναμό (0:2). Στην πρωτεύουσα η Νέμαν Γκρόντνο φαινόταν ιδιαίτερα αβοήθητη, χωρίς να κάνει ούτε ένα χτύπημα στον αντίπαλο στόχο για ολόκληρο τον αγώνα. Ένα τόσο χλωμό παιχνίδι οδήγησε σε προφανείς συνέπειες, τώρα η ομάδα από το Γκρόντνο με πέντε βαθμούς καταλαμβάνει την 14η θέση, βρισκόμενη στα πρόθυρα του υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ.

Energetik-BGU Μινσκ

Οι «ενεργειακοί» ήταν η κύρια ανακάλυψη της σεζόν, έχοντας ξεκινήσει με τρεις συνεχόμενες νίκες. Το ένα μετά το άλλο νίκησαν την ασημένια πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (3:1), τον νεοφερμένο της Πρέμιερ Λιγκ Brest Rukh (1:0) και τη Μινσκ (2:0). Εδώ τελείωσε η τυχερή περίοδος για την ομάδα του  Anatoly Yurevich. Πρώτα, οι ποδοσφαιριστές της πρωτεύουσας έχασαν από την Τορπέντο Ζοντίνο (0:2) εκτός έδρας, ενώ στον τελευταίο γύρο έχασαν με ελάχιστο σκορ (0:1) από τη μετριοπαθή Γκοροντέγια, έχοντας τεράστιο πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, εφαρμόζοντας τη μοναδική επικίνδυνη στιγμή τους για όλα τα 90 λεπτά.  Τώρα η Energetik-BGU Μινσκ έχει εννέα βαθμούς, η ομάδα βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. Βέβαια η διαφορά από την ομάδα των ηγετών είναι ελάχιστη, μόνο ένα βαθμό.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η Νέμαν Γκρόντνο στο γήπεδό της αυτή τη σεζόν δεν έχει χάσει από κανέναν παρά το γεγονός ότι η ομάδα αντιμετωπίζει σαφή προβλήματα όσον αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού. Ο ενθουσιασμός των «ενεργειακών», που στην αρχή του πρωταθλήματος νίκησαν όλους στη σειρά λόγω της εξαιρετικής φυσικής προπόνησης, φαίνεται να έχει τελειώσει. Τώρα επιστρέφουν στο κανονικό τους επίπεδο, υπολογίζοντας το μέγιστο τη θέση στις πρώτες δέκα. Σε μια τέτοια κατάσταση πιστεύω ότι οι παίκτες του Γκρόντνο θα είναι πιο κοντά στην επιτυχία. Για να είστε ασφαλείς, σας συμβουλεύω να ποντάρετε στη Νέμαν Γκρόντνο με χάντικαπ (0). Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Νέμαν Γκρόντνο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *