The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι – Λάτσιο. Πρόβλεψη για τον αγώνα

napoli-lazio-05-11

Σέριε Α΄ Ιταλίας

αύριο, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Οι εταιρείες στοιχημάτων έδωσαν ενδιαφέρουσα γραμμή για τον επερχόμενο αγώνα του 12ου γύρου της Σέριε A μεταξύ Νάπολι και Λάτσιο. Οι «Παντογνώστες» πιστεύουν ότι η ομάδα του Surrey πρέπει να κερδίσει στο επερχόμενο παιχνίδι, αλλά είναι η “παρθενοπαίος” που παίζει στο ρυθμό των δύο παιχνιδιών την εβδομάδα, και όχι το αντίθετο. Επιπλέον, τα προβλήματα του προσωπικού των νότιων δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά, ενώ η Λάτσιο τον τελευταίο καιρό έχει ξεχάσει πώς να χάνει.

Η παρατεταμένη ύφεση

Η Νάπολι το σύνολο του Οκτωβρίου άγνωστο τι έκανε. Στην Σέριε A υπήρχαν δύο νίκες, αλλά νικήθηκαν δύο ασθενέστερες ομάδες του πρωταθλήματος, Έμπολι και Κροτόνε, έτσι δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για χαρά. Αλλά οι Ναπολιτάνοι έχουν χάσει από όλους τους αντιπάλους τους. Στο πρωτάθλημα Ιταλίας η ομάδα του Surrey έχασε από την Ρόμα και Γιουβέντους, ενώ στο Champions League έχασε από τη τουρκική Μπεσίκτας εντός έδρας της και έπαιξε ισοπαλία με τους Τούρκους στην Κωνσταντινούπολη.

Προβλήματα στην άμυνα

Η Λάτσιο έχει εμφανή προβλήματα στην άμυνα, που σχετίζονται με τραυματισμούς του De Vreya, Μπάστα, Bashtosha και Lukaku, αλλά την ίδια στιγμή οι Ρωμαίοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους ποτέ δεν έχασαν. Η κατάσταση αυτή κατέστη δυνατή σε μεγάλο βαθμό χάρη στην ισχυρή επιθετική γραμμή, η οποία πλήττει τακτικά τους αντιπάλους με γκολ που σκοράρει. Μετά από 11 γύρους η Λάτσιο βρίσκεται στη τέταρτη θέση της κατάταξης στη Σέριε Α, μία μονάδα μπροστά από την Νάπολι.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι εντός έδρας της είναι φυσικά φωτιά, αλλά τον τελευταίο καιρό η “παρθενοπαίος” προκαλεί αίσθηση όλο και λιγότερο, οπότε οι Ρωμαίοι έχουν μια πραγματική ευκαιρία στον επερχόμενο παιχνίδι τουλάχιστον να ανταγωνιστούν για τους βαθμούς. Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν, ακόμα και εκτός έδρας, φαίνεται καλά, οπότε η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Λάτισο με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *