The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Τορίνο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Torino-29.02b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Στις 29 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 26ου γύρου της Σέριε A μεταξύ Νάπολι και Τορίνο. Οι bookmakers δεν έχουν καμία αμφιβολία για τη νίκη των Ναπολιτάνων. Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε πώς έχουν τα πράγματα.

Νάπολι

Η Νάπολι βγήκε από την άγρια ζώνη της αναταραχής, στο άγριο ​​κούνημα της οποίας η ομάδα κτύπησε όλα τα αντι-ρεκόρ. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ αγώνων οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο σημείωσαν έξι μέγιστα αποτελέσματα. Μεταξύ των ηττημένων ήταν οι τρεις ηγέτες της Σέριε Α: Λάτσιο, Γιουβέντους, και Ίντερ. Στον τελευταίο αγώνα οι Ναπολιτάνοι ικανοποιήθηκαν με αποτελεσματική ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Στο πρωτάθλημα οι Ναπολιτάνοι μπήκαν στη ζώνη Eurocup. Σε 25 γύρους κατάφεραν να βρουν τα κλειδιά για δέκα νίκες, έξι φορές ικανοποιήθηκαν με ισοπαλία και σε εννέα περιπτώσεις ηττήθηκαν. Η διαφορά τερμάτων αποτελεί 39:35.

Στην εγχώρια αρένα η Νάπολι σημείωσε τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, με διαφορά τερμάτων 15:17. Για σύγκριση, οι στατιστικές των εκτός έδρας αγώνων αυτής της ομάδας έχουν ως εξής: έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, η διαφορά τερμάτων 24:18.

Τορίνο

Η Τορίνο βρίσκεται στο δεύτερο μισό της κατάταξης. Σε 24 γύρους η ομάδα κέρδισε 27 βαθμούς (οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και 13 ήττες), που την έφεραν στην 14η θέση του τουρνουά. Στην επίθεση η ομάδα σημείωσε 27 γκολ, στην άμυνα δεν ήταν σε θέση να αντέξει 43 σουτ από τους αντιπάλους τους.

Εκτός έδρας η Τορίνο σημείωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα: τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και επτά ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 16:21. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας η ομάδα σημείωσε ήττες.

Πρόβλεψη

Η Τορίνο τραντάζεται έντονα στην άγρια ζώνη «κενών αέρα». Η ομάδα έχασε σε έξι συνεχόμενες αγωνιστικές με εξαιρετικά άσεμνο αριθμό γκολ: 1:2, 0:7, 2:4, 0:4, 1:3, 0:1. Συνοψίζοντας, θα έπαιζα εδώ «νίκη της γηπεδούχου  και το σύνολο είναι κάτω από 4,5» με απόδοση 1,9.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *