The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Σαμπντόρια: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Sampdoria-23.12

Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Στάντιο Σαν Πάολο

Ένα από τα βασικά παιχνίδια του 18ου γύρου της Σέριε A’ Ιταλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και Σαμπντόρια, δύο ομάδων που ανταγωνίζονται για να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στην επόμενη σεζόν. Η  αλήθεια είναι ότι η Νάπολι σίγουρα θα το κάνει, παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Σάμπα στην καλύτερη περίπτωση θα προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ναπολιτάνοι είναι περισσότερο από ξεκάθαρο φαβορί, οι “Παρτονοπέι” ξανά απόκτησαν καλή φόρμα, που επιβεβαιώνει ο αγώνας του περασμένου γύρου του πρωταθλήματος με τη Τορίνο.

Απόκτησαν τη φόρμα

Αρχές Δεκεμβρίου ήταν σκέτη αποτυχία για την ομάδα του Σάρι. Πρώτα, οι “Παρτονοπέι” έχασαν στην έδρα τους από τον ανταγωνιστή Γιουβέντους, και άφησε την σημερινή πρωταθλήτρια Ιταλία να πλησιάσει σε ελάχιστη απόσταση. Στη συνέχεια υπήρξε ο αποκλεισμός από το Champions League, ο οποίος είχε οδυνηρή αντίληψη στη Νάπολη, και μετά, καταγράφηκε μια άλλη απώλεια βαθμών και πάλι στο «Σαν Πάολο», αυτή τη φορά με την Φιορεντίνα. Την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες από το νότο της Ιταλίας πήραν τον έλεγχο στα χέρια τους και πέτυχαν μια σίγουρη νίκη επί Τορίνο, δείχνοντας σε όλους ότι είναι και πάλι σε φόρμα.

Έχασαν τη φόρμα

Ενώ η Σάμπα είναι σε πτώση, λίγους μήνες πριν η ομάδα του Giampaolo έδειχνε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά τώρα οι Γενουάτες έχουν πέσει σημαντικά, όπως μπορεί να φανεί καθαρά από τα αποτελέσματα. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεν υπάρχει ούτε μία νίκη, τρεις ήττες και μία ισοπαλία, ένας τεράστιος αριθμός γκολ που χάθηκαν στο τέλος.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι είναι σε κίνηση, η ομάδα του Σάρι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει την ηγετική θέση που κατέλαβε στη Σέριε A’ Ιταλίας, γι’ αυτό χρειάζεται μόνο να κερδίζει, και κατά προτίμηση να το κάνει με σιγουριά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: Νίκη της Νάπολι με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *