The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Рома-29.11b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Αυτή τη φορά η περιοδεία Serie A θα λήξει μόνο τη Δευτέρα. Όμως την Κυριακή το απόγευμα ο πιο ενδιαφέρων αγώνας αυτού του Σαββατοκύριακου θα παιχτεί εδώ – η Νάπολι φιλοξενεί τη Ρόμα. Και οι δύο ομάδες φέτος ανταγωνίζονται για θέσεις στο κουαρτέτο των ηγετών, και είναι ακόμη πιο σημαντικό να κερδίσουν την προσωπική συνάντηση. Ποιος θα το καταφέρει αυτό;

Η Νάπολι θα προσπαθήσει να τιμήσει τον θρύλο του με ένα όμορφο παιχνίδι

Οι Παρτενοπέι πενθούν για το Μαραδόνα. Εδώ, στο Σαν Πάολο, που ο Diego Armando πέρασε, ίσως, τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στο club, γινόμενος για πάντα ένα από τα σύμβολα της πόλης. Τέλος, ο 60χρονος Αργεντινός είδε τους διαδόχους του να κερδίζουν το τρόπαιο, νικώντας τον μισητό εκπρόσωπο του Βορρά, την Γιουβέντους, στον τελικό του Κυπέλλου υπό τον Γκατούζο. Τώρα, υπό την ηγεσία του ίδιου Τζενάρο, η Νάπολι έχει δώσει μια πολύ καλή ευκαιρία. Αν και στον τελευταίο γύρο η ομάδα έλαβε ένα δυσάρεστο χαστούκι στο πρόσωπο, χάνοντας στην έδρα της από τον ηγέτη, Μίλαν, 1-3. Το λάθος τους έριξε έξω από το κουαρτέτο των ηγετών, δεν πρέπει να συμβεί άλλο λάθος. Ειδικά στο πρώτο παιχνίδι μετά το θάνατο του «χεριού του Θεού»…

Η Ρόμα επιστρέφει αυτή τη σεζόν πραγματικά

Οι τζαλορόσι απέτυχαν την προπερασμένη σεζόν. Ως αποτέλεσμα, κάλεσαν τον Πάολο Φονσέκα, ο οποίος έκανε όνομα στη Ντόνετσκ Σαχτάρ. Από την αρχή ο Πορτογάλος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πλήρως το στοίχημα για τον εαυτό του, ναι, οι τραυματισμοί των παικτών και τα οικονομικά προβλήματα των «λύκων» παρενέβησαν, αλλά η ομάδα έχασε τις πιθανότητες να επιστρέψει στο Champions League αρκετά νωρίς. Αλλά τώρα φαίνεται σίγουρη μεταξύ των ηγετών της Serie A. Η ομάδα από τη Ρώμη απέτυχε ειλικρινά μόνο στην αρχή, από την άποψη της οργάνωσης, αντί για ισοπαλία πήραν τεχνική ήττα επειδή δεν δήλωσαν εκ νέου τον Diavara στην κύρια σύνθεση , και όχι των νέων. Αλλά μετά από αυτό, οι βαθμοί χάθηκαν μόνο με τους γίγαντες, με τη Γιουβέντους και τη Μίλαν η Ρόμα έπαιξε θεαματικές ισοπαλίες, 2-2 και 3-3. Ως αποτέλεσμα, οι τζαλορόσι έφτασαν στην 3η θέση. Είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε τον Henrikh Mkhitaryan ανάμεσα στους παίκτες του Πάολο Φονσέκα. Ο Αρμένιος απέκτησε εξαιρετική φόρμα, έχοντας ήδη σκοράρει 5 γκολ με 4 ασίστ στην Serie A.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον τελευταίο καιρό, οι ομάδες κατάφερναν να δείξουν περίπου ίσα στατιστικά στοιχεία και συχνά κερδίζουν εκτός έδρας. Στο τελευταίο πρωτάθλημα αντάλλαξαν εντός έδρας 2-1.

Πρόβλεψη

Ένας τέτοιος αγώνας δεν πρέπει να είναι βαρετός σίγουρα, και ο 4ος γύρος του Europa League δεν πρέπει να γίνει εμπόδιο. Περιμένουμε μια πληθώρα γκολ, στοιχηματίζοντας στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *