The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Roma-28.10

Σέριε Α’ Ιταλίας

Σαν Πάολο, Νάπολη

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Για το βράδυ έχουν αφήσει οι διοργανωτές τον αγώνα στην Σέριε Α’ Ιταλίας μεταξύ Νάπολι και Ρόμα. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους γηπεδούχους το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα και οι δύο ομάδες είναι σε καλή αθλητική φόρμα, που αντανακλάται στα αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, ο παράγοντας της έδρας, φυσικά, μπορεί να είναι καθοριστικός για τον προσδιορισμό του νικητή του επερχόμενου αγώνα.

Δεύτεροι

Η Νάπολι πριν από τον 10ο γύρο στη Σέριε Α’ Ιταλίας βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη πρωταθλήματος, αυτή η ομάδα έχει 21 βαθμούς, δηλαδή τέσσερις μονάδες λιγότερο από την κορυφαία Γιουβέντους. Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις οι Ναπολιτάνοι δεν έχασαν ποτέ: έπαιξαν ισοπαλία με την ΠΣΖ, ήταν ισχυρότεροι από τη Λίβερπουλ, Σασουόλο και Ουντινέζε.

Μόνο έβδομοι

Η Ρόμα είναι μόνο η έβδομη στην κατάταξη της Σέριε A’, στο ενεργητικό των «λύκων» υπάρχουν 14 βαθμοί, τέσσερις μονάδες διαφορά από τη Λάτσιο και τη θέση στο TOP-4. Μετά το διεθνές διάλειμμα η Ρόμα έπαιξε δύο εντός έδρας αγώνες: στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Πρώτα, οι «τζαλορόσι» έχασαν από SPAL 0:2, και μετά κέρδισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3:0. Συνολικά εκτός έδρας η Ρόμα έπαιξε 4 αγώνες στην τρέχουσα σεζόν, στους οποίους σημείωσε δύο νίκες και δύο απώλειες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 4:4.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι στον αγώνα με την ΠΣΖ έδειξε υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, και πριν από αυτό η “παρτενοπέι” κατάφερε να νικήσει τη Λίβερπουλ στην έδρα της. Η Ρόμα κέρδισε δύο φορές στη σειρά στο Champions League, αλλά και οι δύο αγώνες ήταν με ασθενέστερους αντιπάλους, εκτός αυτού οι αγώνες ήταν εντός έδρας. Την περασμένη σεζόν η Ρόμα νίκησε τη Νάπολι στο “Σαν Πάολο”, σίγουρα οι φιλοξενούμενοι δεν ξέχασαν εκείνη την προσβολή και θα προσπαθήσουν να πάρουν εκδίκηση την επόμενη Κυριακή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Νάπολι θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *