The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Ρόμα: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Рома-18.04_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 8:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Την ερχόμενη Δευτέρα θα παιχτεί η κεντρική αναμέτρηση της τριακοστής τρίτης αγωνιστικής της Serie A, στην οποία η Νάπολι θα φιλοξενήσει τη Ρόμα.

Νάπολι

Με 66 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 58:26, η Νάπολι καταλαμβάνει την τρίτη θέση και βρίσκεται στο επίκεντρο του αγώνα για το Scudetto. Θα ήθελα να σημειώσω ότι τον τελευταίο μήνα οι «παρτενοπέι» έχασαν 0:1 από τη Μίλαν και 2:3 από τη Φιορεντίνα εντός έδρας. Στο μεταξύ, κέρδισαν τη Βερόνα με σκορ 2:1, την Ουντινέζε με 2:1 και την Αταλάντα με 3:1.

Ρόμα

Παράλληλα, η Ρόμα επικράτησε της Αταλάντα (1:0), της Λάτσιο (3:0), της Σαμπντόρια (1:0) και της Σαλερνιτάνα (2:1), αλλά σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Ουντινέζε. Όπως μπορείτε να δείτε, οι «τζιαλορόσι» επιδεικνύουν ποδόσφαιρο πολύ υψηλού επιπέδου, χάρη στο οποίο κατέκτησαν με ασφάλεια στην πέμπτη θέση με 57 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 53:36.

Πρόβλεψη

Η Ρόμα έχει να χάσει στο πρωτάθλημα για περισσότερο από τρεις μήνες, ενώ η Νάπολι φημίζεται για τις αποτυχίες σε αναμετρήσεις με άξιους αντιπάλους. Η πρόβλεψή μου είναι : οι παίκτες του Μουρίνιο θα πάρουν μαζί τους στο σπίτι τουλάχιστον ισοπαλία. Η Ρόμα δε θα χάσει με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *