The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον ΡΜ Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-RBLeipzig-15.02

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ, γύρος των 32 – Φάση 1 από 2

San Paolo, Νάπολη

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, 10:05 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το κεντρικό ζευγάρι των 32 του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ Νάπολι και ΡΜ Λειψίας. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στα εθνικά τους πρωταθλήματα, το φθινόπωρο έπαιξαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στα πλέι-οφ. Το μόνο πράγμα που εγείρει ερωτήματα: αν οι μελλοντικές αντίπαλοι θα βγάλουν στους αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ τις βασικές συνθέσεις. Αυτό είναι εξαιρετικά αμφίβολο, διότι η Νάπολι στην τρέχουσα σεζόν έχει μια ιστορική ευκαιρία να γίνει η πρωταθλήτρια της Ιταλίας, ενώ η θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν οι Ναπολιτάνοι ούτως ή άλλως έχουν στην τσέπη τους, ενώ η ΡΜ Λειψίας πραγματοποιεί έντονο αγώνα στην Μπουντεσλίγκα για τη διατήρηση της θέσης στο top-3.

Ηγέτης της Σέριε Α’ Ιταλίας

Η Νάπολι μετά από 24 γύρους στη Σέριε A’ βρίσκεται στην πρώτη θέση, στο ενεργητικό τους οι Παρτενοπέι  έχουν 63 βαθμούς, που είναι ένα βαθμό περισσότερο από τη νυν πρωταθλήτρια την Γιουβέντους. Η Γιούβε θα έχει δύσκολο αγώνα με τη Τότεναμ, στον οποίο οι «ζέβρες» σίγουρα θα αφήσουν πολλές δυνάμεις, και είναι μια ευκαιρία για τη Νάπολι να ξεφύγει από το διώκτη.

Δεύτερη στη Μπουντεσλίγκα

Σε τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα στη Νάπολη η ΡΜ Λειψίας θα έχει πολύ δύσκολο αγώνα εναντίον Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη. Με δεδομένο αυτό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το προπονητικό επιτελείο των “ταύρων” θα αποφασίσει να βγάλει στο παιχνίδι εναντίον της Νάπολι όχι την κύρια σύνθεση. Η νίκη στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένας πολύ μακρύς και δύσκολος δρόμος, ενώ η δεύτερη θέση είναι στα χέρια της ΡΜ Λειψίας, απλά να μην τη χάσει.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι αμύνεται πολύ καλά, η ομάδα του Σάρι έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ η ΡΜ Λειψίας δεν θα παίξει με τη βάση, τους ισχυρότερους παίκτες ο Χάσενχιουτλ θα φυλάξει για την Μπουντεσλίγκα, συνεπώς η ΡΜ Λειψίας δεν θα σκοράρει πολύ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το ατομικό σύνολο της ΡΜ Λειψίας είναι κάτω από 1,5 με απόδοση 1,45.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *