The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Πάρμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Аталанта-17.10b

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Πάολο

Το ιταλικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής θα είναι ακόμη πιο έντονο αυτή τη φορά από τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα. Ένας σημαντικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Νάπολη, και για τον Τζενάρο Γκατούζο, πιθανότατα και αποφασιστικός. Η Νάπολσ θα φιλοξενήσει την Πάρμα, οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο τη νίκη εδώ.

Η Νάπολι έχανε πάρα πολύ αυτή τη σεζόν

Οι «Παρτενοπέι» φαινόταν αξιοπρεπές στο Super Cup, παίζοντας εναντίον της Γιουβέντους. Ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε αν ο Insigne κατάφερνε να εκμεταλλευτεί την πολυτελή ευκαιρία να ισοφαρίσει; Αλλά ο Lorenzo δεν εφάρμοσε το πέναλτι και μόνο μετά η «Γηραιά Κυρία», έχοντας σκοράρει το δεύτερο γκολ, τερμάτισε τον αντίπαλο, ο οποίος δεν μπόρεσε πια ποτέ να ανακάμψει από την αποτυχία. Ακόμη και έχοντας ανοίξει το σκορ ήδη στο 1ο λεπτό, στο τέλος η ομάδα από τη Νάπολι έχασε από τη Βερόνα 1:3 εκτός έδρας. Λόγω αυτής της αποτυχίας, δεν ήταν δυνατόν να παραμείνουν στο κουαρτέτο των ηγετών του Calcio. Και ο De Laurentiis φέρεται να άρχισε να σκέφτεται να επιστρέψει τον «Ράφα» Μπενίτεθ, ο οποίος μόλις είχε φύγει από την Κίνα. Ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Gattuso απολαμβάνει πλήρη εμπιστοσύνη, αλλά στην πραγματικότητα όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτα εάν υπάρχουν νέες καταστροφές.

Η Πάρμα εξακολουθεί να κρέμεται στην προτελευταία θέση

Οι «σταυροφόροι» μετά την αλλαγή των ιδιοκτητών αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ένα πείραμα ως πρόσκληση στη θέση του προπονητή του Fabio Liverani. Όλα τελείωσαν με την ομάδα να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο ολικής αποτυχίας. Στις αρχές Ιανουαρίου, ο D’Avers επέστρεψε στη θέση προπονητή. Υπήρξαν επίσης αρκετά ενεργές κινήσεις στην αγορά μεταφοράς, πήραν από τη Μίλαν τον ταλαντούχο, αλλά εύκολο στα τραύματα αμυντικό Conti. Μέχρι στιγμής, το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο καινούργιος παλιός προπονητής της Πάρμα είναι να πάρει 1 πόντο σε 3 γύρους της Σέριε A. Οι «σταυροφόροι» έχασαν από τη Λάτσιο και τη Σαμπτνόρια, ενώ με τη Σασουόλο έχασαν τη νίκη μόνο λόγω του πέναλτι στην παράταση. Με όλες τις επιφυλάξεις σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα, οι πιθανότητες να σωθούν με κάθε ήττα δεν γίνονται μεγαλύτερες. Επιπλέον, η ομάδα έχει ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μπροστά.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Πάρμα κέρδισε και τους δύο αγώνες του προηγούμενου πρωταθλήματος με το ίδιο σκορ 2-1. Αλλά τον Σεπτέμβριο οι «παρτενοπέι» έχει ήδη εκδικηθεί, λόγω των γκολ του Mertens και του Insigne, κερδίζοντας εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτήν με σίγουρη νίκη. Πιστεύουμε ότι θα το πετύχουν – στοιχηματίζουμε στους γηπεδούχους οικοδεσπότες με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *