The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Νις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli(Ita)-Nice(Fra)-16.08

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Πρώτος γύρος των πλέι-οφ, Παιχνίδι 1

16/08/2017, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Η Νις δεν στάθηκε καθόλου τυχερή με την κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στην αρχή σ’ αυτή τη γαλλική ομάδα έπεσε η ολλανδική Άγιαξ, τώρα – η ιταλική ομάδα Νάπολι. Είναι εντελώς φυσικό, ότι η Νάπολι στην επερχόμενη συνάντηση έρχεται ξεκάθαρο φαβορί, οι Ναπολιτάνοι πριν τη σεζόν έδειχναν ποδόσφαιρο καλού επιπέδου, ενώ η Νις δεν έχει πολύ ωραία εμφάνιση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Προετοιμασία δια μέσω των φιλικών

Η Νάπολι σε πέντε τελευταία φιλικά κατάφερε να νικήσει δύο φορές, δύο φορές έπαιξε ισοπαλία και μία φορά ήττα. Η ήττα καταγράφηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης 1:2, ισοπαλίες με την Κιέβο και Μπόρνμουθ, νίκες επί της Μπάγερν και της Εσπανιόλ. Κατά την τρέχουσα περιοδεία η Νάπολι έχει ως στόχο να παλέψει για τον τίτλο στη Σέριε A, στο Τσάμπιονς Λιγκ τουλάχιστον να φθάσει στο στάδιο πλέι-οφ.

Όχι η καλύτερη φόρμα

Η Νις ως εκ θαύματος κατάφερε να περάσει την Άγιαξ στον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά στο γαλλικό πρωτάθλημα τα πράγματα είναι άσχημα για τους «αετούς»: έχασαν από τη Σεντ Ετιέν και Τρουά, από την Τρουά εντός έδρας. Η Νις έχει προφανή προβλήματα στο κέντρο, στερείται τη δημιουργικότητα και την ενέργεια. Εάν η ενδεκάδα του Λυσιάν Φαβρ θα παίξει στο ίδιο επίπεδο τον επερχόμενο αγώνα με την Νάπολι, οι πιθανότητες να κερδίσουν αυτό το ματς θα είναι πολύ μικρές.

Πρόβλεψη

Η Νάπολι εντός έδρας συχνά παίζει αποτελεσματικά, πολύ πιθανόν το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νις στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Σε αυτό το ζευγάρι φαίνεται ενδιαφέρουσα επιλογή με TOTAL, οι Ναπολιτάνοι έχουν πιθυμήσει το μεγάλο ποδόσφαιρο, όπως και οι οπαδοί τους, όσο για τη Νις, σε μια τέτοια κατάσταση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τη λυπηθούμε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *