The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Наполи-Барселона-24.02

Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Η Πέμπτη μπορεί να γίνει το άδοξο τέλος της πορείας της Μπαρτσελόνα στην ευρωπαϊκή σεζόν. Για αυτό αρκεί να μην κερδίσει στη Νάπολη. Θα προσπαθήσουν όμως πραγματικά οι γηπεδούχοι, η Νάπολι, να βγάλουν νοκ άουτ τον αντίπαλο και να μείνουν στο Γιουρόπα Λιγκ; Το αναλυτικό τμήμα της ιστοσελίδας μας έχει κάνει πρόβλεψη για τον αγώνα, ο οποίος θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

Η Νάπολι ανέπτυξε καλή φόρμα προς το τέλος του χειμώνα

Στους «παρτενοπέι» αυτή τη σεζόν λείπει μόνο η σταθερότητα. Μετά από ένα υπέροχο ξεκίνημα, φάνηκε να σταμάτησαν για να πάρουν μια ανάσα – και ως αποτέλεσμα παραλίγο να ξεφύγουν εκτός top-4 της Serie A. Όμως ο Spalletti είχε αρκετή εμπειρία και ταλέντο για να «ξανεκκινήσει» τον σύλλογο. Ακόμη και τα προβλήματα προσωπικού δεν παρενέβησαν: κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά με την Ίντερ και να ακονίσουν, με τη βοήθεια της Μίλαν, τον αγώνα για το Scudetto στο μέγιστο. Υπό τέτοιες συνθήκες στο Europa League θα μπορούσαν να μην παίζουν επαρκώς, στην Ιταλία δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία. Αλλά όχι, το 1ο ημίχρονο στο Καμπ Νόου κερδήθηκε. Και αν δεν ήταν ο διαιτητής, αυτό το πλεονέκτημα θα μπορούσε να είχε διατηρηθεί… Από την άλλη, τη Δευτέρα ο μεγιστάνας δεν κέρδισε την Κάλιαρι. Φύλαγε την ενέργεια του για την «απάντηση»;

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άβυσσο

Οι «μπλαουγκράνα» όλο το χρόνο βιώνει το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Όλα ξεκίνησαν με την αποχώρηση του Μέσι, ο οποίος, παρά την ηλικία του, έκανε τη διαφορά, κρατώντας τους «Καταλανούς» ακόμα όρθιους (αν και μαζί του οι τελευταίες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσαν τελικά με τη μια ή την άλλη αποτυχία). Το νέο τέμπο ήταν ανεπιτυχές παντού και ο Τσάβι δεν έκανε τη διαφορά. Με το θρυλικό μέσο οι “Κουλές” έχασαν οριστικά τη διαμάχη με την Μπενφίκα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Αλλά φαινόταν ότι θα έπρεπε να έχουν αρκετά κίνητρα για το Γιουρόπα Λιγκ: εδώ μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο, που θα λαμπρύνει τη σεζόν, καθώς και η πρόκριση στο Champions League, ίσως, δεν θα ήταν περιττή. Αλλά τελικά, με όλο το πλεονέκτημα και τις επιθέσεις, οι κριτές, κυρίως το VAR, βοήθησαν να στην ομάδα να αρπάξει την ισοπαλία. Σε πολλούς, ακόμα και σε ουδέτερους θεατές, φαινόταν ότι δεν υπήρχε παιχνίδι με μπάλα, επιπλέον, ακόμη και το άγγιγμα ήταν ελάχιστο, αλλά το πέναλτι ορίστηκε και ο Φεράν Τόρες το μετέτρεψε.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι πριν από 1-1 πριν από μία εβδομάδα υπήρχε αναμέτρηση στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ τη χρονιά του «κορωνοϊού» 2020. Και τότε όλα ξεκίνησαν με 1-1, αλλά στην Ιταλία, ενώ μετά εντός έδρας η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-1.

Πρόβλεψη

Ο δεύτερος αγώνας δεν πρέπει να είναι λιγότερο ενδιαφέρον από τον πρώτο. Περιμένουμε «το σύνολο είναι πάνω από 2,5» (απόδοση 1,92).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *