The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μίλαν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

MILAN, ITALY - NOVEMBER 23:  Hirving Lozano (C) of SSC Napoli competes for the ball with Rade Krunic (L) and Alessio Romagnoli (R) of AC Milan during the Serie A match between AC Milan and SSC Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on November 23, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020, 10:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Νεάπολη. Στάδιο Σαν Πάολο

Την Κυριακή η Νάπολη θα φιλοξενήσει τον αγώνα του τριακοστού δεύτερου γύρο της Serie A μεταξύ Νάπολι και Μίλαν.

Νάπολι

Μετά την επανάληψη του πρωταθλήματος η Νάπολι κέρδισε σημαντικές νίκες επί της Βερόνα (2:0), SPAL (3:1), Ρόμα (2:1) και Τζένοα (2:1), ενώ στο μεταξύ έχασε από την Αταλάντα 0:2. Έτσι, η παρτενοπέι εδραιώθηκε με ασφάλεια στη ζώνη Europa League, έχοντας 51 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 50:41 βρίσκεται στην έκτη θέση.

Μίλαν

Η Μίλαν είναι στην έβδομη θέση, έχοντας κερδίσει 49 βαθμούς, με διαφορά τερμάτων 43:39. Ιδιαίτερα δυνατά οι ροσονέρι έπαιξαν σε πέντε προηγούμενα παιχνίδια. Τότε επικράτησαν της Γιουβέντους (4:2), της Λάτσιο (3:0), της Ρόμα (2:0) και της Λέτσε (4:1), και επίσης σημείωσαν ισοπαλία 2:2 με τη SPAL.

Πρόβλεψη

Μέχρι σήμερα η Νάπολ είναι ελαφρώς ανώτερη από τη Μίλαν, καθώς και ο παράγοντας της έδρας θα παίξει υπέρ της παρτενοπέι. Αλλά ταυτόχρονα, πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα σημειώσουν έστω ένα γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *