The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Μίλαν: προγνωστικά για στοίχημα

Наполи-Милан-06.03_cr

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Σαν Πάολο

Η 28η αγωνιστική της Serie A θα μας χαρίσει πολλές συναρπαστικές αναμετρήσεις, μια από τις κεντρικές θα είναι η μάχη Νάπολι – Μίλαν, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα των απευθείας ανταγωνιστών στην ιστοσελίδα μας.

Οι Ναπολιτάνοι έχουν μόνο το πρωτάθλημα

Με τη Νάπολι να αποκλείεται από όλες τις διοργανώσεις, στο σύλλογο μένει να επικεντρωθεί στη Serie A. Μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Μίλαν, είναι έναν βαθμό πίσω από την Ίντερ. Η θέση στην πρώτη τετράδα φαίνεται πολύ μέτρια, πρέπει να παλέψει για το Scudetto. Στον τελευταίο γύρο οι Ναπολιτάνοι άρπαξαν τη νίκη από τη Λάτσιο, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στην παράταση. Το σερί χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα έφτασε ήδη τις οκτώ αγωνιστικές. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες στην επερχόμενη αναμέτρηση.

Η Μίλαν χάνει πολλούς βαθμούς

Οι Ερυθρόμαυροι παλεύουν για τον τίτλο, είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ηγέτη. Η Μίλαν σημείωσε αχρείαστα λάθη στα πρόσφατα ματς, πρώτα ισοπαλία εκτός έδρας με την αουτσάιντερ Σαλερνιτάνα – 2:2 και στη συνέχεια εντός έδρας με την Ουντινέζε 1:1. Η ομάδα έδωσε την τελευταία της μάχη στο Coppa Italia, όπου έπαιξε τον πρώτο της ημιτελικό αγώνα με την Ίντερ 0:0. Θεωρητικά, η Μίλαν θα κοντράρει για το «χρυσό διπλό», αν και δύσκολα θα κατακτήσει τουλάχιστον ένα τρόπαιο. Ο σύλλογος έχει τρεις απώλειες προσωπικού πριν από αυτή τη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, οι σύλλογοι παίζουν με ποικίλη επιτυχία, η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με την εκτός έδρας νίκη των Ναπολιτάνων – 1:0, το μοναδικό γκολ σημειώθηκε ήδη στο 5ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Η πιο σημαντική αναμέτρηση, στο πλαίσιο του αγώνα για τον τίτλο, και οι δύο ομάδες χρειάζονται νίκη για να μην αφήσουν την Ίντερ μπροστά. Η Νάπολι θεωρείται μικρό φαβορί, αυτό μπορεί να εξηγηθεί από τον παράγοντα της έδρας της. Πιστεύουμε ότι οι πιθανότητες επιτυχίας των φιλοξενούμενων είναι τουλάχιστον εξίσου καλές, το στοίχημα X2 φαίνεται ελκυστικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μίλαν με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *