The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Νάπολι εναντίον Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Napoli-Liverpool-3.10

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Στάδιο Σαν Πάολο, Νάπολη

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ασφαλώς ο αγώνας Νάπολι – Λίβερπουλ θα συγκεντρώσει μεγάλο κοινό θεατών, αφού θα παίξουν δύο επιθετικές ομάδες: η ασημένια πρωταθλήτρια της Σέριε Α’ Ιταλίας θα φιλοξενεί τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων, που είναι εντελώς λογικό, λαμβάνοντας υπόψη το ποδόσφαιρο που δείχνουν οι «κόκκινοι» τελευταία.

Δεύτεροι στη Σέριε Α’ Ιταλίας

Αγώνας Γιουβέντους – Νάπολι, ο οποίος έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στο Τορίνο, έδειξε σαφώς ότι η σημερινή Νάπολι δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις με την πρωταθλήτρια. Οι νότιοι δεν έχουν ούτε το βάθος του πάγκου, ούτε δύο-τρία αστέρια ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στη σύνθεση. Η σημερινή Λίβερπουλ είναι ακριβώς ομάδα του επιπέδου της Γιουβέντους και το μόνο πράγμα στην επικείμενη συνάντηση στην πλευρά της ομάδας του Ancelotti είναι η έδρα και οι οπαδοί τους. Στον πρώτο γύρο η Νάπολι δεν μπόρεσε να σπάσει την αντίσταση του Κόκκινου Αστέρα, οι Σέρβοι κατάφεραν να παίξουν μηδενική ισοπαλία.

Νίκησαν την ΠΣΖ

Ενώ η Λίβερπουλ την εναρκτήρια αγωνιστική ημέρα ήταν ισχυρότερη από τους Παριζιάνους στο εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Κλοπ μετά απ’ αυτό κατάφερε να επικρατήσει με αυτοπεποίθηση της Σαουθάμπτον 3-0 και να παίξει δύο φορές με την Τσέλσι. Πρώτα, η δεύτερη σύνθεση των «κόκκινων» έχασε από τους «μπλε» στο Anfield στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ, και στη συνέχεια η Μερσεϊσάιντ σημείωσε ένα βαθμό στον αγώνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, που μπορεί να θεωρηθεί μικρή νίκη για την ομάδα του Κλοπ. Στην κατάταξη της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ βρίσκεται στη δεύτερη θέση, χάνοντας από τη Μάντσεστερ Σίτι σε δευτερεύοντες δείκτες.

Πρόβλεψη

Η Λίβερπουλ ξέρει να παίξει άριστα εκτός έδρας, η ομάδα του Κλοπ αυτή τη στιγμή είναι ισχυρότερη από τη Νάπολι, κάτι που θα αποδειχθεί αυτή την Τετάρτη στο Σαν Πάολο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Λίβερπουλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *